Ο Εντουάρντο Μαθία προσπάθησε να προσελκύσει τον Κέβιν Μιραλάς, ο Βέλγος εμφανίστηκε ανυποχώρητος και το θέμα... ναυαγεί! Ο Ολυμπιακός στηρίζεται στο ιδιωτικό συμφωνητικό και... περιμένει!

Δεν υποχώρησε κανείς!

Ούτε η πλευρά του Ολυμπιακού αλλά ούτε και αυτή του Κέβιν Μιραλάς υποχώρησαν στην συνάντηση που είχαν την Πέμπτη και η οποία διήρκησε περίπου πέντε ώρες! Τόσο οι Πειραιώτες όσο και ο Ενροτό παρέμειναν σταθεροί στις θέσεις τους, παρά τις μεγάλες προσπάθειες του Εντουάρντο Μαθία να ρίξει τις απαιτήσεις του μάνατζερ του Βέλγου, Κριστόφ Ενροτό.

Ο Ολυμπιακός βασίζεται στο τριετές ιδιωτικό συμφωνητικό, που έχει υπογράψει με τον παίκτη και το οποίο προβλέπει αποδοχές 1 εκατ. ευρώ στην πρώτη του χρονιά, 1,1 στην δεύτερη και 1,2 στην τρίτη. Εφόσον η μεριά του Μιραλάς δεν υποχωρήσει, τότε ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να προσφύγει στα αρμόδια όργανα για να βρει το δίκιο του.

Το.. story

Η νέα συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας μας με τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό ξεκίνησε από στις 7 το απόγευμα. Οι δύο πλευρές συζήτησαν τόσο το θέμα της ρήτρας με τον Μιραλάς να θέλει να μείνει στα 4,2 εκατ. ευρώ και τον Ολυμπιακό να ζητά να ανέβει στα 10 εκατ. ευρώ. Παράλληλα διαφωνία υπήρξε και στην καταβολή των δόσεων του συμβολαίου του Βέλγου φορ. Το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει και νέα συνάντηση.

Πηγή gazzetta.gr