ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ο Διαμαντίδης και ο Ζήσης έχουν άγχος!


Τι αγχώνει περισσότερο έναν παίκτη πριν τον ημιτελικό; Πώς θα κερδίσει τον αντίπαλο, πώς θα παίξει στον μεγάλο αγώνα ή… τι ρούχα θα φορέσει στο Gala και πώς θα κάνει μια δήλωση μπροστά σε μια όμορφη δημοσιογράφο;;;

Οι ανοιχτές προπονήσεις των ομάδων προσφέρονται για χαλάρωση, γελάκια και άλλες τέτοιες ομορφιές πριν ξεκινήσει η… πραγματική προπόνηση για τους παίκτες των ομάδων, κατά τη διάρκεια της οποίας αναλαμβάνει δράση ο Ομπράντοβιτς και ο Πιανιτζιάνι, οπότε οι πολλές χαρές και τα πανηγύρια πάνε περίπατο.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης καθόταν παρέα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη σε μια άκρη του παρκέ και παρακολουθούσε τους παίκτες της Σιένα, που εκείνη τη στιγμή έκανα σουτάκια, όταν άρχισαν τα… κοπλιμέντα.

«Μήτσο, σου πάει πολύ το σακάκι», παρατήρησε ένας συνάδελφος, γνωστός για το καλό του γούστο. «Ρε Δημήτρη, τι ωραία τα είπες στην Κατρίτση! Γεννημένος για συνεντεύξεις είσαι…», είπε γελώντας ένας άλλος ρεπόρτερ, που εντυπωσιάστηκε από την ευφράδεια του Μήτσου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές». Και ξαφνικά, ήρθε η κορυφαία απορία του Final 4. «Ρε παιδιά, μου πάει η γραβάτα;;;» αναρωτήθηκε ο 3D, για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από τον ενδυματολογικά ανήσυχο συνάδελφο: «Ναι ρε Μήτσο, και να φοράς πιο συχνά κουστούμι». Κάπου εκεί, ο… Διαμαντίδης επαναστάτησε μέσα στον Δημήτρη. «Τι λέτε ρε παιδιά, σιγά μην κυκλοφορώ με κουστούμι κάθε μέρα…».

Όσο εκτυλίσσονταν αυτή η χαριτωμένη συζήτηση για τις τάσεις της μόδας και τις στυλιστικές επιλογές του αρχηγού του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Ζήσης έδινε συνεχόμενες συνεντεύξεις στα media, που τον είχαν περικυκλώσει. Τα ιταλικά του Νικόλα είναι απολαυστικά υπό την έννοια ότι ακόμα κι αν δεν έχεις ιδέα από την ιταλική, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις τι θέλει να πει ο guard της Σιένα, που την πρόοδο που έχει σημειώσει, είναι έτοιμος να κάνει τον γιο του (σ.σ. η σύζυγός του Φανή μπαίνει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης σε λίγες μέρες) δίγλωσσο.

Ο χρόνος παραμονής των δημοσιογράφων πέριξ του παρκέ είχε τελειώσει όταν μια Ιταλίδα δημοσιογράφος, ονόματι Τζίνια, ζήτησε από τον Ζήση να χαιρετήσει τους τηλεθεατές του τηλεοπτικού σταθμού στο οποίο εργάζεται και να τους καλέσει να παρακολουθήσουν τον αυριανό ημιτελικό. Τι το ήθελε; Ο Νίκος φύσηξε, ξεφύσηξε και ξεκίνησε την πρώτη απόπειρα, που στέφθηκε από πλήρη… αποτυχία. Το ίδιο και η δεύτερη και η τρίτη και η τέταρτη, και κάπου εκεί ήρθε η έκρηξη! «Δεν φταίω εγώ! Μια χαρά τα λέω, αλλά έχω αγχωθεί που με κοιτάνε οι Έλληνες δημοσιογράφοι», είπε γελώντας. Η όμορφη Τζίνια, χαμογέλασε και ζήτησε ευγενικά μια… τελευταία προσπάθεια. Ο Νίκος είναι κύριος και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μια τέτοια πρό(σ)κληση. Πήρε το πιο σοβαρό του ύφος και καλωσόρισε με ταχύτητα που θα ζήλευε και ο… Χατζηνικολάου τους Ιταλούς τηλεθεατές. «Ευχαριστούμε πολύ, τα είπες πολύ… ωραία», του είπε χαμογελώντας η Τζίνια, που θα πρέπει να φάει όλο το βράδυ στο μοντάζ προκειμένου να… σώσει την «αυθόρμητη» δήλωση του Έλληνα άσσου.

Μ’ αυτά και με εκείνα, οι ανοιχτές προπονήσεις τελείωσαν, ο Ζήσης έριξε μια τελευταία ματιά στο παρκέ την ώρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε ένα lay up. Τελικά από τα κουστούμια και τις δηλώσεις, ο ημιτελικός τους προκαλεί λιγότερο άγχος. Είναι το στοιχείο τους εξάλλου!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...