Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου, Έλντιν Γιακούποβιτς, εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του και θέλει και μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν μέσω των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA ο Γιακούποβιτς είπε για τις επιδιώξεις του Ολυμπιακού Βόλου: «Εννοείται ότι θα πάμε να διεκδικήσουμε τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά ως ομάδα.

Πιστεύω πως όλα μπορούν να συμβούν. Και θέλουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος δείξαμε ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και ότι πρέπει να μας υπολογίζουν όλοι. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα και ό,τι βγει».

Για το γεγονός πως η ομάδα του έχει χαρακτηριστεί ως το αουτσάιντερ απάντησε: «Πολλοί πιστεύουν ότι είμαστε το αουτσάιντερ στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλα ονόματα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σίγουρα, όμως, ξέρουν και μόνοι τους ότι μαζί μας δεν θα έχουν εύκολα ματς. Είμαι βέβαιος πως μας υπολογίζουν περισσότερο από όσο πιστεύει ο πολύς κόσμος. Πολλά μπορούν να συμβούν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Εμείς, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας αουτσάιντερ».

Πηγή gazzetta.gr