ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

«Ξέρω για τον Ολυμπιακό»

«Ξέρω για τον Ολυμπιακό»
Ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κάρλος Σάντσες είναι ο Φρανσίς Ντεκουριέρ, όπως δήλωσε στη Sportday. Ο πρόεδρος της Βαλενσιέν υποστήριξε, ωστόσο, ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με τους «ερυθρόλευκους» για τον 25χρονο μέσο, ο οποίος τονίζει: «Τιμή για μένα να παίξω στην κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα». Ζευγάρι «άσσων» ψάχνουν στου Ρέντη. 

«Ανοιχτό» παραμένει το θέμα της απόκτησης του Κάρλος Σάντσες από την Βαλενσιέν. Η γαλλική ομάδα μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό και για το λόγο αυτόν έχουν «παγώσει» όλα τα μεταγραφικά της θέματα, με αποτέλεσμα να έχει πάρει παράταση και η περίπτωση του Κολομβιανού χαφ. Ωστόσο, όπως προκύπτει από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, υπάρχουν προχωρημένες επαφές για τον 25χρονο μέσο, η τιμή του οποίου υπολογίζεται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ίσως και λιγότερα αν η Βαλενσιέν υποβιβαστεί. 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Φρανσίς Ντεκουριέρ, σε επικοινωνία του με τη Sportday διέψευσε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες: «Ξέρω για τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον του, αλλά προσωπικά δεν έχω συγκεκριμένες επαφές και περιμένω. Αν έρθει πρόταση, ασφαλώς και θα τη μελετήσω. Η τιμή του θα οριστεί και από τη ζήτηση που θα έχει, διότι υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που τον παρακολουθούν κι ενδιαφέρονται. Ο Κάρλος είναι καλός παίκτης κι εξαιρετικό παιδί, ελπίζω προς το παρόν να παραμείνει συγκεντρωμένος στη μάχη που δίνουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Μετά τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους». 

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στον “Πρωταθλητή”, έχει ζητήσει πίστωση χρόνου μέχρι να ξεκαθαρίσει το που θα παίζει η Βαλενσιέν την επόμενη σεζόν: «Δώστε μου λίγο χρόνο για να οριστικοποιηθεί η παραμονή της Βαλενσιέν στην κατηγορία και τότε θα τους πιέσω και εγώ από την πλευρά μου για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να γίνει η μεταγραφή στα ποσά που θέλει πάνω-κάτω ο Ολυμπιακός. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω να γίνει η μεταγραφή». 

Πλην του Σάντσες, στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στον Πισάρο της Ρόμα, του οποίου η παραμονή στους «τζιαλορόσι» είναι 50-50, όπως τονίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Εν τω μεταξύ, εμφανίστηκε ξανά το όνομα του Τζόναθαν Λεζέρ της Άντερλεχτ, ενώ από την Ελλάδα πρώτος στόχος είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...