ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

«Κλείνει» Κοντοέ

«Κλείνει» ΚοντοέΠαίκτης της ΑΕΚ ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανό να γίνει ο Γιάννης Κοντοές. Η «Ένωση» βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον 24χρονο μπακ που μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και παρά την αρχική διαφορά που υπήρξε μεταξύ της πρότασης και των απαιτήσεών του, υπάρχει αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

Ο νεαρός άσος, που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας, ανταποκρίνεται στα οικονομικά στάνταρ που έχουν τεθεί και οι «κιτρινόμαυροι» θα ασχοληθούν με ανάλογες περιπτώσεις. Δηλαδή με παίκτες δεδομένης αξίας (χωρίς μεγάλο ρίσκο) και ελεύθερους, Έλληνες ή από το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται ο Ματίας Ιγκλέσιας με τον μάνατζερ του οποίου υπάρχει προφορική συμφωνία από το χειμώνα για τριετές συμβόλαιο έναντι 250 χιλ. ευρώ ετησίως, αλλά και ο Γιώργος Γεωργιάδης, που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό μετά τον υποβιβασμό του. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι περιπτώσεις των Χοσέμι (κεντρικός αμυντικός), Σολτάνι (περιφερειακός φορ) και Παπαστεριανού (μέσος) από τον Ηρακλή.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...