ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Δεν έχει παπούτσια να φορέσει ο Κόκε!

Δεν έχει παπούτσια να φορέσει ο Κόκε!
Τελείως διαφορετικό περίμενε ο Κόκε πως θα ήταν το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Χιούστον. Δεν είναι το γεγονός ότι δεν σκόραρε που τον ενόχλησε, αλλά το ότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί με δανεικά παπούτσια, δύο νούμερα μικρότερα από αυτά που φοράει συνήθως! 

Έτσι από τα… μεγαλεία της Σούπερ Λίγκας (!) ο Ισπανός επιθετικός πέρασε ένα εφιαλτικό 90λεπτο στην ήττα της ομάδας του με σκορ 2-1 από το Τορόντο, χωρίς να κάνει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης αισθητή την παρουσία του. 

«Φίλε μου είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί ο καθένας έχει συνηθίσει να παίζει με τα δικά του παπούτσια. Αλλά οφείλεις να προσαρμοστείς, πάντα υπάρχει κάτι καινούριο στο ποδόσφαιρο. Η πρώτη φορά δεν είναι ποτέ εύκολη κι εγώ είχα πολύ λίγο διάστημα με την ομάδα πριν αγωνιστώ», δήλωσε σε δημοσιογράφο ο πρώην επιθετικός του Άρη. 

Ο λόγος για το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό ήταν ότι κάποιες βαλίτσες της αποστολής της ομάδας από λάθος στο αεροδρόμιο δεν έφτασαν ποτέ στο Τορόντο, αναγκάζοντας τον Κόκε και πιθανόν ορισμένους συμπαίκτες του ή να βρουν παπούτσια κάποιου συμπαίκτη τους που να ταιριάζουν ή να… κόψουν σύριζα τα νύχια τους!

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...