ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Πρόταση Βενγκέρ για διαιτησία

Πρόταση Βενγκέρ για διαιτησία
Μία νέα πρόταση έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ώστε να σταματήσει το φαινόμενο να συζητιέται ένας διαιτητής πριν ακόμη διευθύνει την αναμέτρηση. 

Αφορμή για την όλη συζήτηση προκάλεσε η κλήση σε απολογία για άλλη μια φορά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με την κατηγορία ότι ο Σκωτσέζος προπονητής αναφέρθηκε με καλά λόγια στον Χάουαρντ Γουέμπ πριν την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι. Σύμφωνα με τη νομοθεσία απαγορεύεται να σχολιάσεις έναν διαιτητή πριν την αναμέτρηση. 

Ο Αλσατός τεχνικός υπερασπίστηκε αρχικά τον συνάδελφό του τονίζοντας ότι δεν έκανε κάτι κακό και αστειεύτηκε δηλώνοντας ότι μάλλον το λάθος του ήταν τα καλά λόγια που είπε, αφού δεν τον έχουν συνηθίσει να μιλάει έτσι για τους ρέφερι στο Νησί. 

Στη συνέχεια όμως ανέπτυξε σοβαρά το όλο θέμα, που μόνο αστείο δεν του φαίνεται: «Δεν μου αρέσουν καθόλου τα σχόλια για έναν διαιτητή πριν τον αγώνα. Μετά το ματς είναι λογικό να μπορεί να έχει λίγη ελευθερία να εκφραστεί ένας προπονητής, όμως πριν όχι. Πρέπει να αφήνει το διαιτητή ήρεμο να μπει στον αγώνα με καθαρό μυαλό». 

Ο τεχνικός της Άρσεναλ δεν έμεινε όμως μόνο στην περιγραφή του προβλήματος, αλλά προχώρησε και σε μία πρόταση προς την Ομοσπονδία: «Να γίνεται μία μυστική ψηφοφορία για την επιλογή του διαιτητή 48 ώρες πριν το ματς και να μην το ξέρει κανείς άλλος πέρα από εκείνον και την Ομοσπονδία. Να πηγαίνουμε στη σέντρα της αναμέτρησης χωρίς να ξέρουμε ποιος διαιτητής ορίστηκε. Αυτό θα κρατούσε μακριά παρόμοια προβλήματα». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...