ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Κουνάει «μαντήλι»…

Κουνάει «μαντήλι»…
Εντολή στον μάνατζέρ του, να βρει ομάδα στο εξωτερικό έχει δώσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού προχώρησε σε αυτήν την απόφαση μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από την «πράσινη» εξέδρα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Πέμπτη. 

Με το χειρότερο τρόπο δείχνει να τελειώνει η σεζόν για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερή του από τότε που πήγε στον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός ότι έχασε την προετοιμασία λόγω τραυματισμού, βοήθησε πολύ τους «πράσινους», με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, η κακή εμφάνιση στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και αυτή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τον έφεραν απέναντι από τα «πυρά» της εξέδρας για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της «πράσινης» θητείας του. 

Η συμπεριφορά, αυτή του κόσμου έδειξε ότι το κλίμα για τον παίκτη έχει γίνει βαρύ και πολύ δύσκολα θα παίξει και τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε στο μυαλό του υπήρχε η σκέψη να κάνει το βήμα προς το εξωτερικό, κάτι που τώρα μοιάζει ολοένα και πιο πιθανό, αφού ο Χριστοδουλόπουλος ζήτησε από τον μάνατζέρ του να ψάξει τνα βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδος. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα ζητήσει το «τριφύλλι» να μην είναι ιδιαίτερα υψηλά. 

Στο πλευρό του Χριστοδουλόπουλου βρέθηκαν οι συμπαίκτες του, οι οποίοι του έλεγαν μετά τον αγώνα: «Λάζαρε, κλείσε τα αυτιά σου. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Μη δίνεις σημασία». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...