ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Δεν πείθει Ερνέστο ο Μήτρογλου...


Καθόλου ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου στις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού δεν έχει μείνει ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε, κάτι που καθιστά αβέβαιο το μέλλον του Έλληνα επιθετικού στο Λιμάνι. Καμία πρόοδο δεν έχει σημειώσει ο Κώστας Μήτρογλου στο παιχνίδι του, κάτι που προβληματίζει τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε και... απομακρύνει το νεαρό επιθετικό από τη μόνιμη παραμονή του στους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΓΑΥΡΟΣ, ο Βαλβέρδε περίμενε να δει έναν Μήτρογλου αλλαγμένο προς το καλύτερο και να ξεδιπλώσει το μεγάλο ταλέντο του στις προπονήσεις της ομάδας.
Αντίθετα σύμφωνα με το δημοσίευμα είδε έναν παίκτη να φτάνει στου Ρέντη με παραπανίσια κιλά και ο οποίος συνεχίζει να διαμαρτύρεται με την πρώτη ευκαιρία…

Σύμφωνα πάντα με την παραπάνω εφημερίδα, ο Μήτρογλου δεν είναι σίγουρο αν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στην Αυστρία για την προετοιμασία, μια και ο Βαλβέρδε θέλει να πειστεί πως ο «Γερμανός» έχει ωριμάσει και φέρεται πλέον σαν επαγγελματίας.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...