ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τελική ευθεία για «Τόρο», Μιραλάς


Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να «κλείσουν» οριστικά για τον Ολυμπιακό τα θέματα των Κέβιν Μιραλάς και Βασίλη Τοροσίδη, με τους δύο άσους να υπογράφουν νέα συμβόλαια με τους Πειραιώτες.

Εβδομάδα... ανανεώσεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για τον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ οι Πειραιώτες αναμένεται να τελειώσουν οριστικά με την υπόθεση τόσο του Κέβιν Μιραλάς αλλά και του Βασίλη Τοροσίδη.

Όσον αφορά τον Βέλγο άσο, καθόλου απίθανο δεν είναι να βρεθεί στην Ελλάδα ακόμα και τη μέρα που διανύουμε (4/5) ο μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό, ώστε να έχει το τελικό ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ακολούθως να βρεθεί η «χρυσή» τομή που θα κρατήσει τον 23χρονο άσο στο Λιμάνι για αρκετά χρόνια ακόμα.
Όπως είναι γνωστό, εδώ και αρκετές βδομάδες οι άνθρωποι των Πειραιωτών θέλουν να «δέσουν» τον Βέλγο άσο αυξάνοντας τη ρήτρα του συμβολαίου του, ώστε σε μελλοντική πώληση ο Ολυμπιακός να βγει οικονομικά κερδισμένος.

Υπογραφές με «Τόρο»...

Παράλληλα, στην τελική ευθεία έχει μπει και το θέμα της αναπροσαρμογής συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη με τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, να υπάρξει συνάντηση στους εκπροσώπους του «Τόρο» και τους ανθρώπους της διοίκησης ακόμα και μέσα στην Τετάρτη. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε οι οριστικές εξελίξεις θα σημειωθούν από εβδομάδα...

Ο Έλληνας δεξιός μπακ βρίσκεται μια ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό (το τωρινό συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2013), η οποία θα του αποφέρει υψηλότερες οικονομικές αποδοχές, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του θα ανέβει από τα 7 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπεται στο τρέχον συμβόλαιο.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...