ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Έφεση εισαγγελέα για Μαρινάκη!


Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Μ. Αντωνακάκης άσκησε έφεση κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που έκρινε ως «απαράδεκτη» την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη στις 19 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η πειθαρχική δίωξη απευθύνθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η οποία δεν συζήτησε την υπόθεση επειδή έκρινε πως δεν συντρέχουν λόγοι δυσφήμισης του ποδοσφαίρου από όσα φέρεται να είπε ή να έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο παιχνίδι και εν συνεχεία παρέπεμψε την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Την προηγούμενη Πέμπτη, το πρωτοβάθμιο όργανο της διοργανώτριας είχε «κηρύξει απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη» λόγω της ύπαρξης δεδικασμένου υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούσε να εξετάσει την υπόθεση από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί ήδη για τον συγκεκριμένο αγώνα (με μία αγωνιστική και με πρόστιμο 100.000 ευρώ) όπως είχαν ζητήσει οι «ερυθρόλευκοι».

Όμως ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε σήμερα έφεση κατά της απόφασης προς την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Πρόκειται για κείμενο επτά σελίδων που βασίζεται στ θέση ότι «δεν υπάρχει δεδικασμένο διότι δεν κρίθηκε η δράση του προέδρου του Ολυμπιακού».

ΠΗΓΗ: Soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...