ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μπατίστ: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση»

Στην σπουδαιότητα του ημιτελικού κόντρα στην Σιένα, στάθηκε ο Μάικ Μπατίστ κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη. 
Μπατίστ: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση»


Ο Αμερικανός χαρακτήρισε «πρόκληση» την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα, ενώ στο ίδιο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις των Δημήτρη Ιτούδη και Ίαν Βουγιούκα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών: 

Μάικ Μπατίστ: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Είναι τα ματς που κάθε ομάδα στην Ευρώπη περιμένει όλη τη σεζόν. Εμείς είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς και γι’ αυτό είναι και το πιο δύσκολο. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η Σιένα είναι σκληρός αντίπαλος παίζει πολύ δυνατά, με πολύ ενέργεια και πολύ δυνατή άμυνα. Εμείς θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα αντιμετωπίσουμε την πρόκληση». 

Βουγιούκας: «Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Ο ημιτελικός με τη Σιένα είναι πολύ σημαντικός, γιατί είναι το πρώτο ματς που θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Στις μέρες που απομένουν θα δουλέψουμε κι άλλο για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι». 

Δημήτρης Ιτούδης: «Η ομάδα έχει ακόμη δύο ημέρες μέχρι τον ημιτελικό και πιστεύω πως θα τις εκμεταλλευτούμε σωστά. Είναι αλήθεια πως είχαμε μια ατυχία με τον Ντρου (σ.σ. Νίκολας) και τον Διαμαντίδη, ωστόσο, πιστεύω πως αμφότεροι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα και να κάνουν το καλύτερο δυνατό».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...