ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Στο χέρι του…

Στο χέρι του…
Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο ΠΑΟΚ, αναφορικά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Με νίκη σήμερα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (20:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) γίνεται αυτόματα το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ του αρκεί και η ισοπαλία, φτάνει να μην νικήσει η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Ολόκληρη τη σεζόν του παίζει σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ, αφού με ήττα στο ΟΑΚΑ θα χάσει το προνόμιο να ορίζει ο ίδιος της τύχη του για την κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι οφ. Αντίθετα, με νίκη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα χρειάζεται άλλη μία στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα, με την ομάδα της Θεσσαλίας να είναι αδιάφορη και να μην θέλει την ΑΕΚ στην κορυφή. 

Εκτός, όμως, από το «τρίποντο» οι Θεσσαλονικείς θα είναι ικανοποιημένοι και από τον έναν βαθμό, αρκεί ο Ολυμπιακός να μην αφήσει την ΑΕΚ να περάσει από τον Βόλο. Και σε αυτήν την περίπτωση, μία νίκη την Τετάρτη θα είναι αρκετή για να κουνήσει «σεντόνι». 

Και πάλι 4-3-3 στο ΟΑΚΑ 

Το ίδιο σύστημα που χρησιμοποίησε στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να παρατάξει και πάλι στο ίδιο γήπεδο ο Μάκης Χάβος. Ο προπονητής τους ΠΑΟΚ θα επαναφέρει το 4-3-3, με ενισχυμένο κέντρο, αφού θέλει να αποδιοργανώσει τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας. Βέβαια, στο ματς με την «Ένωση» τη ζημιά έκαναν τα στημένα, σημείο στο οποίο είναι ιδιαίτερα δυνατό και το «τριφύλλι». 

Ο Έλληνας τεχνικός θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν, τους Χαλκιά τερματοφύλακα, Ετό και Άλβες μπακ, Τσιρίλο και Κοντρέρας κεντρικό δίδυμο, Βιτόλο και Τουκαλά αμυντικά χαφ, τον Φωτάκης λίγο πιο μπροστά και τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη «στηρίγματα» στον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη, με την επιλογή του Μουσλίμοβιτς να «παίζει» ως εναλλακτική. 


Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...