ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

«Δεν ξέρω κάτι για Σισέ»

Τα δημοσιεύματα που θέλουν σκάουτερ της Λάτσιο να βρίσκεται στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ διέψευσε ο Ίγκλι Τάρε. Ο τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο, ωστόσο, δεν σχολίασε το ενδιαφέρον των Ρωμαίων για τον Γάλλο επιθετικό. Νίκη για να κρατάει στα χέρια του την υπόθεση «σεντόνι» θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). 
«Δεν ξέρω κάτι για Σισέ»


Η επιθυμία της Λάτσιο για να αποκτήσει έναν επιθετικό περιοχής το ερχόμενο καλοκαίρι είναι γεγονός, με το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ να αναφέρεται από τα ιταλικά ΜΜΕ εδώ και μερικούς μήνες. Ερωτηθείς σχετικώς ο Ίγκλι Τάρε τόνισε στη Sportday: «Ξέρω. Θα με ρωτήσετε για τον Σισέ. Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος και αρχίζουν όλοι να γράφουν. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Όσο γι' αυτό που λένε ότι θα ταξιδέψει κάποιος από την ομάδα μου στην Αθήνα, εγώ δεν γνωρίζω κάτι». 

Οι «λατσιάλι» είναι από τις λίγες ομάδες της Serie A που έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το συμβόλαιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού, το οποίο φτάνει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, αλλά και να ικανοποιήσει οικονομικά τους «πράσινους», που αξιώνουν τουλάχιστον έξι εκατομμύρια ευρώ. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...