ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Τον πρώτο λόγο για Παπασταθόπουλο

Τον πρώτο λόγο για Παπασταθόπουλο
Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, αφού μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ Τζένοα και Μίλαν αναφορικά με το μέλλον του Έλληνα αμυντικού. Τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που αποφασίσουν οι «ροσονέρι» να τον παραχωρήσουν δανεικό. Εκτός πλάνων της Ρόμα για την ερχόμενη σεζόν βρίσκεται ο Νταβίντ Πισάρο και πλέον είναι στο χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη αν θα τον αποκτήσει. 

«Αυλαία» ρίχνει σήμερα το ιταλικό πρωτάθλημα και η Μίλαν, μετά την αναμέτρησή της με την Ουντινέζε, αναμένεται να αρχίσει να «χτίζει» το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν. Μία από τις πρώτες κινήσεις των «ροσονέρι» θα είναι και η συνάντηση με την Τζένοα, για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (αναμένεται εντός της εβδομάδας). Οι διοικούντες των πρωταθλητών Ιταλίας θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της ομάδας της Γένοβας, Ενρίκο Πρετσιόζι, με στόχο να ολοκληρώσουν την αγορά του Έλληνα σέντερ μπακ, για τον οποίο πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ. 

Από εκεί και πέρα, αν υπάρξει το ενδεχόμενο του δανεισμού ο 23χρονος αμυντικός φαίνεται να προτιμά μόνο τον Ολυμπιακό, για τον πολύ απλό λόγο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνίζονται στο Champions League. Από την άλλη πλευρά, αν προκύψει θέμα πώλησης, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αφού η ζήτηση είναι μεγάλη. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...