ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Τελικός πριν τον τελικό

Τελικός πριν τον τελικό
Τα πράγματα για την ΑΕΚ είναι απλά: αν θέλει να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την πρώτη θέση στα πλέι οφ, με όσα αγωνιστικά και (κυρίως) οικονομικά οφέλη συνεπάγεται αυτή, η νίκη είναι απαραίτητη στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό (20:30, Novasports 2/NovaΣΠΟΡ FM 94,6), πριν από το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. 

Η αποστολή της, δε, γίνεται ακόμη πιο δύσκολη καθώς ο αντίπαλός της θέλει με κάθε τρόπο να της φράξει το δρόμο προς την κορυφή, αφού αν η «Ένωση» πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, ο Ατρόμητος είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για το Europa League και οι Βολιώτες θα μείνουν εκτός Ευρώπης. 

Οι «κιτρινόμαυροι» απεύχονται νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ στο άλλο ματς της ημέρας, αφού σε αυτή την περίπτωση ο «Δικέφαλος του Βορρά»-ακόμη κι αν η ΑΕΚ είναι νικήτρια απόψε-θα έχει καπαρώσει την πρωτιά υποδεχόμενος την Τετάρτη στην Τούμπα τον Ολυμπιακό Βόλου, που… βολεύεται με πρωτιά του ΠΑΟΚ. 

Πολλά τα προβλήματα 

Σαν να μην έφτανε ο βαθμός δυσκολίας του αποψινού αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει και πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μάκος και οι τραυματίες Λυμπερόπουλος, Καφές, Γιάχιτς και Μπλάνκο, ενώ ο Μίτσελ παρά τις ενοχλήσεις που είχε στον έσω πλάγιο, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Ανδαλουσιανός προπονητής δεν έκανε δοκιμές ενδεκάδας, αλλά οι επιλογές του είναι περιορισμένες. Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας και Δέλλας είναι ακλόνητοι στην άμυνα, ενώ μία θέση διεκδικούν οι Μανωλάς και Ματέος. Ντιόπ, Μίτσελ και Λαγός θα είναι οι τρεις του κέντρου και την τέταρτη θέση θα διεκδικήσουν οι Λεονάρντο και Γκερέιρο, ενώ Σκόκο και Μπαχά θα αποτελέσουν το δίδυμο στην επίθεση. Τη 19μελή αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Νταντόμο, Νασούτι, Ντρπιτς, Γκέντσογλου και Έντερ. 

Προσοχή στις κάρτες 

Τρεις παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται στο όριο των καρτών και εφόσον τιμωρηθούν στο αποψινό ματς θα χάσουν αυτό της Τετάρτης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σεμπαστιάν Σάχα, Τραϊανός Δέλλας και Νάτσο Σκόκο βρίσκονται στο όριο και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σίγουρα απών από το τελευταίο ματς των πλέι οφ θα είναι ο Μίτσελ. 


Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...