ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

«Επρεπε να είναι 2η η Παλέρμο»

Η Παλέρμο θα ήταν 2η στην Serie A αν δεν υπήρχαν τα λάθη των διαιτητών σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι. Ο πρόεδρος των Ροζανέρι τόνισε ότι έχει προτάσεις για να πουλήσει παίκτες, ενώ συνεχίζει να ψάχνει ταλέντα.
«Επρεπε να είναι 2η η Παλέρμο»

«Ωραίο παιχνίδι και ωραία νίκη» είπε ο πρόεδρος των Ροζανέρι στην Stadio News για τον αγώνα με την Σαμπντόρια στο «Λα Φαβορίτα». «Είδα την ομάδα μου να παίζει καλά. Θα μπορούσαμε να είμαστε δεύτεροι αν δεν μας είχαν καταστρέψει τα λάθη των διαιτητών. Θα μπορούσαμε να έχουμε επτά βαθμούς επιπλέον. Αλλες ομάδες έχουν 4-5 βαθμούς περισσότερους απ' ότι θα έπρεπε. Χθες η Κατάνια ήταν άτυχη κόντρα στην Ρόμα» πρόσθεσε.

Οταν ρωτήθηκε για το αν ο επιθετικός, Μάσιμο Μακαρόνε, θα αποτελέσει παρελθόν με πιθανότερο προορισμό την Φιορεντίνα, απάντησε: «Πιστεύω πως θα μείνει. Χτίζουμε μία ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν χωρίς να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να είμαστε τυχεροί. Πάντα χρησιμοποιούμε έναν επιθετικό, όμως στο μέλλον ίσως χρειαστούμε δύο. Περιμένουμε την επιστροφή των Μαουρίτσιο Πινίγια και Αμπελ Ερνάντες. Ο Ουρουγουανός θα γυρίσει σε 10 μέρες, δεν χρειαζόμαστε άλλους, μόνο οι εφημερίδες νομίζουν ότι χρειαζόμαστε».

Ο 69χρονος δέχθηκε ερώτηση για το αν η Παλέρμο θα προχωρήσει σε ακόμα μία μεταγραφή τον Ιανουάριο. «Θα συναντήσω τον Ντέλιο Ρόσι όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Πιστεύω ότι οι κινήσεις μας θα επικεντρωθούν σε πωλήσεις. Εχουμε πολλές προτάσεις. Οι ομάδες μας ζητούν τους Ακούα, Ριγκόνι και Κασάμι. Θα ψάξουμε και για άλλες ευκαιρίες, μόνο όμως αυτές που αφορούν παίκτες ποιότητας».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...