ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ήθελε Γιούβε ο Τζέκο

Ο Εντίν Τζέκο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι, όμως σύμφωνα με τον μάνατζέρ του Τζιάκομο Πετραλίτο, επιθυμία του ήταν να φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους.


Ήθελε Γιούβε ο Τζέκο
Οι «Πολίτες» έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 35 εκατ. ευρώ για να αποσπάσουν την συγκατάθεση της Βόλφσμπουργκ, ενώ στον Βόσνιο επιθετικό προσέφεραν 9 εκατ. ευρώ ετησίως και 3 εκατ. ευρώ ως μπόνους για την μεταγραφή του. 

Ο μάνατζερ του Τζέκο, Τζιάκομο Πετραλίτο, δήλωσε ότι ο πελάτης του είχε έρθει σε συμφωνία με την Γιουβέντους, όμως η Ιταλική ομάδα δεν μπορούσε να τον αποκτήσει από τον χειμώνα, λόγω των μεταγραφικών περιορισμών που ισχύουν στο Καμπιονάτο και επιτρέπουν στις ομάδες να αποκτούν μόνο έναν μη κοινοτικό παίκτη τον χρόνο. Την θέση αυτή για φέτος έχει καταλάβει ο Μίλος Κράσιτς... 

«Ο Τζέκο ήθελε πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Γιουβέντους και μάλιστα ήταν διατεθειμένος ακόμη και να μειώσει τις απολαβές του για να το κάνει! Η μεταγραφή δεν έγινε, διότι λόγω των παράλογων κανόνων που ισχύουν στην Ιταλία και δεν επιτρέπουν στις ομάδες να αποκτούν δύο μη κοινοτικούς παίκτες μέσα σε έναν χρόνο. 

Ο πελάτης μου ήθελε να φύγει από τώρα και η Γιουβέντους δεν μπορούσε να του προσφέρει αυτήν την προοπτική και θα έπρεπε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Αφού στην Ιταλία δε θέλουν παίκτες παγκοσμίου κλάσης, τι να πω;», ήταν οι δηλώσεις του Πετραλίτο.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...