ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ανανεώνει με Βιγιαρεάλ ο Ρόσι

Συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Τζουζέπε Ρόσι το οποίο λήγει το 2013 (!) ξεκίνησε η Βιγιαρεάλ. Οι Αμαρίγιος θέλουν να δέσουν... σφιχτά τον Ιταλό επιθετικό, που έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.
Ανανεώνει με Βιγιαρεάλ ο Ρόσι

Ο Ιταλός επιθετικός πέρασε στην ιστορία καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βαλένθια στο κύπελλο (4-2) έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Βιγιαρεάλ, με 61, ξεπερνώντας τον Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος στη θητεία του στους Αμαρίγιος σκόραρε 59 φορές. Ο 23χρονος
αποκάλυψε ότι ο εκπρόσωπός του έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον ισπανικό σύλλογο και όλα δείχνουν ότι θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στο «Μαδριγάλ».

Ο Ρόσι δήλωσε «Εχουμε αρχίσει συζητήσεις με τη Βιγιαρεάλ για την ανανέωση του συμβολαίου μου, τις διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει ο ατζέντης, για αυτό δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Σε λίγες μέρες νομίζω ότι θα ξέρουμε τι θα γίνει».
Έχω πει πολλές φορές ότι νιώθω πολύ ωραία εδώ, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, μια μεγάλη ομάδα και η επιθυμία μου είναι να μείνω εδώ».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...