ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Οι αλλαγές που θα φέρουν οι Άραβες

paok8front
Αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ εξ'αιτίας όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, αποφάσισα σήμερα ν' απαλύνω λίγο τη στενoχώρια και τον προβληματισμό του.
Είναι γεγονός ότι οι πρόσφατες επαναλαμβανόμενες μέτριες έως κακές εμφανίσεις της ομάδας έχουν προκαλέσει μπόλικο εκνευρισμόο οποίος μεγιστοποιείται από την αβεβαιότητα που προκαλεί η αναμονή των Αράβων.
Τα πράγματά θα είναι σίγουρα καλύτερα μετά τις 20 Ιανουαρίου, όπως κι αν εξελιχθεί το θέμα με τους επενδυτές. Ο ΠΑΟΚ θα τραβήξει το δρόμο του, αλλά μέχρι τότε δεν είναι σε θέση να διαλέξει δρόμο....
Οπως και να'χει, προκειμένου να διασκεδάσουμε αυτό το χρονικό διάστημα αναμονής, καλό θα ήταν να δούμε με μια πιο ''ελαφρή'' ματιά τις προοπτικές που θ' ανοίξει για την ομάδα μας αλλά και για εμάς τους ίδιους η ενδεχόμενη έλευση των Αράβων.
Μέρα που είναι άλλωστε, ας το ρίξουμε λίγο έξω..
ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Οταν με το καλό έρθουν οι Άραβες θα χρειαστούν ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής. Σιγά-σιγά θα μάθουν την ομάδα, τις ιδιαιτερότητες τις ιδιοτροπίες αλλά και τα χούγια του ΠΑΟΚτσή και αφού αποκρυσταλώσουν άποψη γιά κάθε κομμάτι του συλλόγου, θ' αναγκαστούν ν'ασχοληθούν με τους υπόλοιπους. Εχθρούς και μη.
ΓΕΙΤΟΝΕΣ
Φανταστείτε λοιπόν την καταρχήν έκπληξή που θα νιώσουν, μόλις πληροφορηθούν από που έλκουν την καταγωγή τους οι ιδρυτές αλλά και οι υποστηρικτές γειτονικής ομάδας που εδρεύει στη γνωστή γειτονιά και συνειδητοποιήσουν το μίσος και το κόμπλεξ που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.
Και θά'χουν απόλυτο δίκαιο οι άνθρωποι. ''Φύγαμε'' θα σκεφτούν ''από την πατρίδα μας για να γλυτώσουμε από το νταβατζηλίκι και την κηδεμονία τους, πήγαμε στην Αγγλία και τους τρώγαμε στη μάπα εξαιτίας της Τότεναμ! Κι άντε η Αγγλία είναι μία πολυπολιτισμική χώρα κάπου χωνεύεται, όχι όμως και στην Ελλάδα..''
Την ίδια στιγμή θα περάσουν σα φίλμ από το μυαλό τους οι εικόνες των αμέτρητων εποίκων στα Παλαιστινιακά εδάφη, οι ανελέητοι βομβαρδισμοί στη λωρίδα της Γάζας και αυτομάτως θα μπει σ' εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσής τους από την πόλη κατ' αρχήν.
Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι γιά να στεφθεί ο στρατηγικός σχεδιασμός με επιτυχία, η στόχευση θα πρέπει ν' αφορά τις εγκαταστάσεις του αντιπάλου στόχου. Δηλαδή την έδρα τους.
Τα σενάρια πολλά και ποικιλόμορφα.
Μιά εκδοχή είναι να αγοραστεί το γήπεδο τους και στη θέση του να στεγαστεί το αθλητικό μας κέντρο. Ποια Ν. Μεσήμβρια τώρα μακριά πέφτει, ενώ αυτό είναι ένα τσιγάρο δρόμος...
Το μόνο πρόβλημα είναι το περιορισμένο του χώρου που δεν επαρκεί για τη χωροθέτηση πολλών γηπέδων, ούτε γιά ξενώνες, γυμναστήρια, χώρους αναψυχής κλπ.
Λαμβάνοντας όμως υπόψιν τα αρχιτεκτονικά θαύματα που έχουν λάβει χώρα στο Ντουμπάι, είναι σίγουρο ότι κάποια άλλη λύση θα βρεθεί.
Για παράδειγμα, γνωρίζετε όλοι την κατασκευή νησιού μέσα στη θάλασσα και την ανέγερση πολυτελών ξενοδοχείων, εξοχικών κατοικιών κτλ.
Ε λοιπόν κάτι ανάλογο θα γίνει και στην έδρα του αντιπάλου αλλά από την ανάποδη, αφού στο χώρο του γηπέδου θα κατασκευαστεί θάλασσα, ενώ στις κερκίδες θα φυτρώσουν φοίνικες και θα τρέχουν γάργαρα νερά, παραπέμποντας σε όαση.
Η εμπορική επιτυχία του εγχειρήματος είναι εξασφαλισμένη, αφού με διαφημιστικό σποτάκι του τύπου ''42 χρόνια άτιτλος-δεν πάω να πνιγώ καλύτερα'' όλοι θα σπεύσουν στη γειτονική τους παραλία για ν' απαλλαγούν από τη μαρτύριο της συνεχούς καρπαζοείσπραξης!
Το μόνο πρόβλημα αφορά στο γεγονός ότι μόλις ο αριθμός των πνιγμών ξεπεράσει τον αριθμό των 20.000 η παραλία θα ξεμείνει από πελάτες...
Μια άλλη λύση είναι η κατασκευή μουσείου με εξειδικευμένη θεματολογία, που θ' αφορά σε ντοκουμέντα από την εποχή διεξαγωγής φιλικών αγώνων με την ομάδα των SS την ΄περίοδο της κατοχής και θα έχει ως στόχο την ανάδειξη της περηφάνειας που παραδοσιακά τρέχει στις φλέβες των οπαδών του συλλόγου.

Το μουσείο θα επισκέπτοναι κατά καιρούς παίζοντας το ρόλο της ατραξιόν (πέρα από τους πασίγνωστους βετεράνους του συλλόγου) και γνωστοί Γερμανοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μπεκενμπάουερ, ο Ρουμενίνγκε, ο Μπράιτνερ, ο Φέλερ, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την επίσκεψη της Μέρκελ που ενδεχομένως σηματοδοτήσει την αλλαγή στην άκαμπτη στάση της έναντι των οικονομικών προβλημάτων της πατρίδας μας.
Οι γείτονες άλλωστε φημίζονται γιά την εξειδίκευσή τους σε θέματα οικονομικής φύσεως και η μαλαγανιά τους εκτιμάται παγκοσμίως.
Είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να το καταφέρουν,με το αζημίωτο εννοείται κι αφου κρατήσουν ένα ποσοστό γιά να ξεπληρώσουν τα φιρμάνια που έρχονται από την εφορία για φορολογικές παραβάσεις και την έκδοση αθεώρητων εισιτηρίων.
Μιά εξίσου βολική λύση κυρίως γιά τους Αραβες θα ήταν η μετατροπή του χώρου σε parking γιά τις καμήλες τους, μια και το πρόβλημα στη πόλη είναι δυσεπίλυτο.
Το εν λόγω σενάριο βολεύει από κάθε άποψη, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο έχει μείνει στη ιστορία (για ευνόητους λόγους) ως το ''μεγαλύτερο μήλο του κόσμου''.
Σ'ένα γήπεδο που θυμζει ΜΗΛΟ η καΜΗΛΑ θα έβρισκε σίγουρα έναν οικείο χώρο γιά να ξαποστάσει. Περιττό να επισημάνουμε ότι στα συμπαθή ζώα θα παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, προεξάρχοντος γνωστού οδοντιάτρου, οι επιχειρήσεις του οποίου φυτοζωούν και συντόμως θα αναγκαστεί να επανέλθει στο βασικό του επάγγελμα...
ΓΑΒΡΟΙ
Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με την περίπτωση των χαΐδεμένων του λιμανιού, όταν κάποια στιγμή οι Αραβες ζητήσουν από κάποιον να τους μεταφράσει το σύνθημα που τους περιγράφει ως ''απογόνους του στόλου''
Αναλογιστείτε μόνο την οργή τους, όταν συνειδητοποιήσουν πως οι μητέρες των υποστηρικτών της ομάδας προσέφεραν ανακούφιση σε Αμερικανούς πεζοναύτες πριν οι τελευταίοι εξαπολύσουν βόμβες και χερσαίες επιθέσεις κατά της χώρας του Σάχη, του Καντάφι και δολοφονήσουν χιλιάδες αμάχους σε πολλές περιοχές της Μ.Ανατολής.
Πόσω δε μάλλον, όταν τους γνωστοποιηθεί ότι το DNA των οπαδών της ομάδας του λιμανιού προσομοιάζει κατά το ήμισυ με αυτό των Μπους, του Κλίντον κλπ...
Σ' αυτή την περίπτωση προβλέπονται αντίποινα ανάλογα μ' εκείνα των Ναζί στην περίοδο της κατοχής. Οπως τότε λέγανε δηλαδή ''για κάθε νεκρό στρατιώτη εκτελούνται δέκα άμαχοι'', οι Αραβες θα δεσμευτούν πως ''για κάθε ντουζίνα Τοmahawk που έχει πέσει στα εδάφη των ομόθρησκων μας από τους μπαμπάδες τους θα αποκτούμε έναν παίκτη του γάβρου, ανεξαρτήτως αθλήματος''. Μιραλάς, Φετφατζίδης, Σπανούλης, Τεόντοσιτς ντύνονται στ'ασπρόμαυρα από την πρώτη κιόλας στιγμή και όπως αντιλαμβάνεσθε έπεται θεαματική συνέχεια...
ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ.
Ολες αυτές οι κοσμογονικές αλλαγές, είναι αδύνατο να μην επηρεάσουν τον τρόπο λειτουργίας των χούλιγκανς της ομάδας και γενικότερα των πιο θερόαιμων εξ' ημών.
Ετσι, εγκαταλείπονται οι συνηθισμένες πρακτικές και η μεθοδολογία που αφορούσε την εκτόξευση μολότωφ, τις επιθέσεις σε λεωφορεία που μετέφεραν αντιπάλους οπαδούς, τη χρήση μαχαιριών κλπ.
Ολες αυτές οι συνήθεις περνούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και καθιερώνονται επιθέσεις κομμένες και ραμμένες στά μέτρα της Τζιχάντ.
ΠΑΟΚτσήδες ζωσμένοι μ' εκρηκτικά επισκέπτονται συνδέσμους αλλοθρήσκων με το πρόσχημα της αγοράς εισιτηρίου ή της εγγραφής σ' αυτόν και την κατάλληλη στιγμή πυροδοτούν το μηχανισμό!
Εννοείται ότι ανάλογες επιθέσεις θα λαμβάνουν χώρα σε σημεία που ουδείς μπορεί να προβλέψει γιά να μη χαθεί το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.
Περιοχές όπως το λιμάνι του Πειραιά, η γραμμή Νο 10 του ΟΑΣΘ κ.α αναμένεται ν' αποτελέσουν επίκεντρο των επιθέσεων..
Πρέπει βεβαίως να επισημάνουμε τις δυσκολίες που θ' αντιμετωπίσουμε σε επιθέσεις κατά οπαδών του γειτονικού σωματείου, αφού ο συνωστισμός είναι άγνωστη έννοια γι' αυτούς και επιτυγχάνεται αποκλειστικώς με τη μέθοδο του φωτομοντάζ σε φιλική τους εφημερίδα...
Πράγμα που επιβάλλει την πραγματοποιήση μεγάλου αριθμού επιθέσεων που δεν ανταποκρίνεται στην δυναμική τους.
ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Η πιθανή έλευση των Αράβων θα προσφέρει ένα εξαιρετικά πειστικό άλλοθι σε μπερμπάντηδες οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουν αδυναμία στο ασθενες φύλο, δεν διακρίνονται γιά τις αναστολές τους όταν έχουν απέναντι τους μια αιθέρια ύπαρξη και γενικότερα δεν είναι και και τόσο πιστοί στις γυναίκες ή στις συντρόφους τους.
Λαμβάνοντας υπ'όψιν το γεγονός ότι στη Μ.Ανατολή επιτρέπεται η πολυγαμία και κάθε άντρας δύναται να έχει όχι μία γυναίκα αλλά ολόκληρο χαρέμι, η υιοθέτηση των συνηθειών τους προσφέρει την τέλεια δικαιολογία, σε περίπτωση που γίνει η στραβή και τους κάνουν τσακωτούς.
Γιά φαντάσου δηλαδή να σε πιάσει η γυναίκα γυμνό στο κρεββάτι με τη γκόμενα... Η ατάκα ''έλα μωρό μου γιά τον ΠΑΟΚ το έκανα, να μη χαλάσω και το σεΐχη πάνω που τον ψήνουμε να τα χώσει για να φέρει τον Κακά από τη Ρεάλ''.
Αν αναλογιστούμε ότι όλες οι σύντροφοι των οπαδών του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται και σέβονται την τρέλα μας, που ξέρετε μπορεί και να μασήσουν.
Ντάξει γιά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν υποστηρίζω ότι κάθε τσακαλάκος θα μπορεί να κινείται ανεξέλεγκτα χωρίς να διατρέχει κινδύνους, αλλά οι Αραβες προσφέρουν ένα μικρό έστω ενδεχόμενο επιτυχίας.
Σίγουρα προτιμότερο πάντως από την αμηχανία της στιγμής και πειστικότερο από την συνήθη δικαιολογία ''αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις...''
Τι να νομίσει δηλαδή ο καθένας μας όταν αντικρίζει ένα ολόγυμνο ζευγάρι;
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Ανεξαρτήτως από το πού θα κτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι κάποιες από τις πατροπαράδοτες συνήθεις θ' αλλάξουν.
Τα ψητά λουκάνικα,οι παντσέτες και τα μπιφτέκια που τσακίζαμε έξω από το γήπεδο για να έχουμε δυνάμεις και φωνή μέσα, δίνουν τη θέση τους αποκλειστικά στο κεμπάπ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα σερβίρεται και ιμάμ μπαλντί σε πλαστικό πιάτο μιας χρήσης.
Ο τομέας όμως που θα χαρακτεί μία εντελώς επαναστατική πολιτική έχει να κάνει με την κατανάλωση ρετσίνας η οποία θα απαγορευτεί δια ροπάλου, τουλάχιστον στη μορφή που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.
Φοβούμενοι οι Αραβες το ενδεχόμενο συνεπειών από τη ρήψη γυάλινων φιαλών ρετσίνας και συνυπολογίζοντας το κόστος, εγκαθιστούν περιμετρικά του γηπέδου ''ρετσινάδικα'' που θα λειτουργούν όπως ακριβώς τα βενζινάδικα.
Οι οπαδοί μας θα προσέρχονται στους προβλεπόμενους χώρους με πλαστικά μπετόνια και φουλάρουν αναλόγως με τις συνήθειες και τις αντοχές του καθενός.
Αυτονόητο είναι πως θα υπάρχουν ειδικά εκπτωτικά κουπόνια γιά τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, τους μετόχους κλπ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Τη χαρά τους αναμένεται να βρουν οι θεριακλήδες οπαδοί μας, ειδικώς αυτοί που γουστάρουν τα απαγορευμένα ή, μην αντέχοντας την ένταση και την αγωνία των αναμετρήσεων αρέσκονται να παρακολουθούν την ομάδα όντας πιο...νηφάλιοι.
Οι συνήθειες πολλών κατοίκων της Μ.Ανατολής μεταφέρονται και στο γήπεδο, όπου μάλιστα λαμβάνεται και μέριμνα γιά τους μη θεριακλήδες γιανα είμαστε νομότυποι και προσαρμοσμένοι στον αντικαπνιστικό νόμο (αν και στην περίπτωσή μας είμαστε μια κατηγορία από μόνοι μας)
Ετσι σε συγκεκριμένους χώρους και πλάι στα καρεκλάκια υπάρχουν ενσωματωμένοι αργιλέδες που προσφέρουν ευχάριστη αίσθηση, χαλάρωση και ηρεμία σε περίπτωση που η ομάδα δεν τραβάει.
Στη μπουτίκ θα πωλούνται όλων των ειδών οι ποικιλίες, με ναυαρχίδα τη φημισμένη σοκολάτα που παράγεται στο Αφγανιστάν!
ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Υπάρχουν πολλές αλλαγές σε πολλά επίπεδα που σηματοδοτεί ο ερχομός των Αράβων και προσπαθήσαμε να προδιαγράψουμε τις πιο αναμενόμενες.
Εννοείται ότι οι νέοι επενδυτές δε θ' αρκεστούν σε όσα περιγράψαμε, αλλά θα κάνουν πολλά περισσότερα.
Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα έχουν να κάνουν με την αντικατάσταση του αγαπητού σε όλους μας παπα-Χρήστου με κάποιον ιμάμη, ενώ πριν τους κρίσιμους αγώνες η ομάδα θα επισκέπτεται τη Μέκκα για προσκύνημα.
Απαγορευμένο θα θεωρείται το δημοσιογραφικό κλισέ ''φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό'' και θ' αντικατασταθεί απο το ''φτάσαμε στην πετρελαιοπηγή, αλλά η αντλία ήταν άδεια.
Με το ίδιο σκεπτικό, σε περίπτωση που οι παίκτες παρουσιάσουν συμπτώματα κόπωσης, απαγορεύεται διά ροπάλου η ρήση ''η ομάδα έμεινε από βενζίνη...''
Ντροπής πράγματα για ομάδα που έχει σεΐχηδες ιδιοκτήτες!
Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι δε θα μπορούμε σε περίπτωση έκδοσης αιχμηρών ανακοινώσεων να επικαλούμαστε τα ''παντελόνια που φοράμε''.
Διότι όλοι μας θα κυκλοφορούμε με κελεμπίες...

Πηγή paokmania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...