ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Το... χαβά της η Λιλ!

Τι κι αν όσοι βρίσκονται πίσω της, πλην της Παρί, χάνουν βαθμούς; Η Λιλ επικράτησε της Λανς 1-0 και δείχνει έτοιμη για τον τίτλο!
Το... χαβά της η Λιλ!

Ακάθεκτη η Λιλ!

Οι «Λιλουά» αυτή τη φορά έδειξαν μπλοκαρισμένοι από την Λανς, που από τη στιγμή που ο Λάζλο Μπόλονι ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία μοιάζει αναγεννημένη. Η κατοχή των γηπεδούχων άγγιξε το 70% σε πολλές στιγμές του αγώνα, όμως οι φάσεις που δημιούργησαν μπροστά στην εστία του Ρούνιε ήταν ελάχιστες, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά, όμως απείλησαν ελάχιστα. Το εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Τούλιο Ντε Μέλο, ο οποίος πήρε τη θέση του πρώτου σκόρερ της ομάδας Μούσα Σόου στο 58', δέκα λεπτά αργότερα έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία, που οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο!

Έκανε τα εύκολα δύσκολα η Παρί


Η Παρί από το ξεκίνημα του αγώνα πίεσε για το γκολ και κατάφερε να το πετύχει αρκετά νωρίς με το πολύ ωραίο γκολ του Ερντίνγκ στο 18', ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Παριζιάνοι έχασαν πολλές ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, βρήκε τον Τούρκο επιθετικό να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να εδραιώνει το προβάδισμα της Παρί στο 49'. 

Εκεί που όλα έδειχναν να τελειώνουν, όμως, το εκπληκτικό τέρμα του Ενταγιέ στο 58' έβαλε την Αρλ και πάλι στο παιχνίδι, ανοίγοντας το παιχνίδι. Μέχρι το τέλος αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως οι πρωτευουσιάνοι ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της Λιλ.

Σε άλλο γήπεδο η Λιόν...

Η Βαλενσιέν ήταν η μοναδική ομάδα που εμφανίστηκε στο «Νινιεσέρ», ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια πήρε τη νίκη. Οι παίκτες της Λιόν εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και πίεσαν μόνο στο τέλος για το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να τα καταφέρουν. Το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπίσεβατς στο 51', ενώ λίγο αργότερα στο ο Πιζόλ διπλασίασε τα τέρματα των «νορντίστ», οι οποίοι έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν και άλλα τέρματα. Ένα λάθος της άμυνας των γηπεδούχων έδωσε την ευκαιρία στον Μπάστος να μειώσει στο 70', ενώ προς το τέλος οι «Λιονέ» πίεσαν ασφυκτικά για την ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρουν.

Συντριβή της Ρεν, νίκες για τους γηπεδούχους

Η Σοσό συνέτριψε τη Ρεν με 5-1 και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δύο γκολ πέτυχε ο Μάιγκα, ενώ από ένα οι Μαρτέν, Ιντεγέ και Μπουντεμπούζ, ενώ το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Μπουκαρί στο 54', μειώνοντας σε 4-1. Ο Γκαμέιρο μπορεί να θέλει να φύγει από τη Λοριάν, όμως όσο βρίσκεται στην ομάδα συνεχίζει να κάνει καλά τη δουλειά του. Με δύο δικά του τέρματα, οι «Βακαλάοι» πήραν τη νίκη απέναντι στην Μπρεστ, ενώ συημαντική νίκη, που την κρατά στο παιχνίδι της Ευρώπης πέτυχε και η Σεντ Ετιέν επί της Τουλούζ με 2-1.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...