ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Παίρνει Τόρες ο Αμπράμοβιτς

Παίρνει Τόρες ο Αμπράμοβιτς
Στα χέρια του φαίνεται να παίρνει την υπόθεση για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Όπως αναφέρει η “Mirror”, ο ιδιοκτήτης των «μπλε» πρόκειται να χρηματοδοτήσει τους Λονδρέζους, οι οποίοι θα καταθέσουν πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών (59 εκατ. ευρώ περίπου) για τον επιθετικό της Λίβερπουλ. 

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο κείμενο, θα υπάρξει συμφωνία μέχρι τη Δευτέρα, όταν και λήγει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, παρά το γεγονός ότι οι "κόκκινοι" έχουν επισημάνει πως δεν πωλείται ο παίκτης. Ο Ρώσος επιχειρηματίας προβαίνει σε αυτή την κίνηση για να μην επιβαρύνει τα οικονομικά της ομάδας με επιπλέον χρέη. 

Ο Αμπράμοβιτς θέλει να ανανεώσει σιγά-σιγά το ρόστερ της Τσέλσι, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, η οποία έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, φέρνοντας νεότερους παίκτες μεγάλης αξίας. Για να το καταφέρει αυτό θα βάλει στα ταμεία της ομάδας ένα ποσό περί τα 100 εκατομμύρια λίρες (116.5 εκατ. ευρώ περίπου), για να έχει ευελιξία κινήσεων ο τεχνικός της. 

Καταλήγοντας το κείμενο αναφέρει ότι ο Ισπανός επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, με εβδομαδιαίες απολαβές 170.000 λίρες (198.100 ευρώ περίπου) την εβδομάδα. 

Η τελευταία φορά που είχε αναμειχθεί ο Αμπράμοβιτς στα μεταγραφικά της Τσέλσι ήταν το 2006, όταν είχε μετακομίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Αντρέι Σεβτσένκο από τη Μίλαν, αντί του ποσού των 31 εκατομμυρίων λιρών (36.1 εκατ. ευρώ περίπου). 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...