ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Τα βλέμματα στο «Κλ. Βικελίδης»


 Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από τη δεύτερη ημέρα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μόνο τη νίκη θέλουν οι δυο ομάδες για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ο Άρης θέλει να διπλασιάσει τις εφετινές του νίκες απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά, στο τελευταίο πιθανότατα ματς του Φρανσίσκο Χαβίτο.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και θέλει να αποχαιρετήσει τους φίλους του Άρη μια νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μάκη Χάβου ψάχνει τη ρεβάνς για την ήττα 1-0 του πρώτου γύρου στην Τούμπα και παράλληλα θέλει να σταθεροποιηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος αναμένεται να παρατάξει τον Άρη με 4-2-3-1 και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Λαζαρίδη και Ρονάλντο στο κέντρο της άμυνας. Οι Βανγκέλι και Νέτο θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Φατί και Πορτίγια θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Χαβίτο, Καστίγιο και Τόχα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κόκε.
Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Χάβος θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με το ίδιο σύστημα και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Οι Τσιρίλο και Κοντρέρας θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, ενώ οι Σνάουτσνερ και Λίνο θα είναι οι δυο μπακ. Οι Γκαρσία και Τσουκαλάς θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Επίσης, οι Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη και Ίβιτς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης.
Πηγή Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...