ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο ναός απέκτησε το κάστρο του

Αν περνούσε κανείς το Σάββατο το βράδυ από την κάθοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σίγουρα θα απορούσε με τον κόσμο που θα έβλεπε λίγα μέτρα πιο κάτω από το «Απόστολος Νικολαΐδης». Όσοι όμως έφταναν κοντά καταλάβαιναν πολύ καλά τι συνέβαινε και τι θα συμβαίνει από εδώ και πέρα. Στο σημείο εκείνο πλέον στεγάζεται ο νέος κεντρικός σύνδεσμος του «Ενιαίου Φορέα», που η παρουσία του είναι κάτι παραπάνω από επιβλητική, δίνοντας ακόμη πιο... Παναθηναϊκό τόνο σε μία ήδη καταπράσινη γειτονιά.
Βέβαια, εδώ και χρόνια ακριβώς έξω από τη Θύρα 13 στεγάζονται οι «Mad Boys», που έχουν μεγάλη ιστορία στον συνδεσμιακό χώρο του Παναθηναϊκού. Ο νέος σύνδεσμος όμως είναι το κάτι άλλο... Την Παρασκευή άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο για τα παιδιά που εδώ και καιρό δουλεύουν μέρα νύχτα για να μπορέσουν να τον ετοιμάσουν) για την γιορτή των δέκα ετών από την αδελφοποίηση με τους φίλους της Ραπίντ Βιέννης και όσοι είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά σίγουρα έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς όμοιός του δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Τι να πρωτοπεί κανείς... Είναι ένας τριώροφος χώρος έτοιμος να φιλοξενήσει εκτατοντάδες φίλους και να αντιμετωπίσει τους εχθρούς. Πραγματικό κάστρο δηλαδή, που μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να είναι έτοιμο για να ανοίξει και επίσημα τις... πόρτες του. Λεπτομέρειες σχετικά με τον χώρο καλύτερα να μην πούμε. «Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις» και στη συγκεκριμένη περίπτωση αντικατοπτρίζει στο 100% την πραγματικότητα. Αν περάσετε απέξω και το δείτε, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, όμως όταν θα μπείτε μέσα, σίγουρα θα καταλάβετε ότι η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη.
Και να σκεφτεί κανείς πως η γιορτή τoυ Σαββάτου ήταν απλά η αρχή. Τα καλύτερα έρχονται. 
Πηγή leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...