ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

«Σπουδαίο κλαμπ η Σίτι»

Σε έναν μεγάλο σύλλογο με μεγάλες φιλοδοξίες πήρε μεταγραφή ο Εντιν Τζέκο, όπως τόνισε με τις πρώτες δηλώσεις του. «Ηθελα να δοκιμάσω κάτι καλύτερο» είπε ο νέος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.
«Σπουδαίο κλαμπ η Σίτι»

«Εχω ακούσει πολλά για τους οπαδούς της ομάδας μου και κυρίως ότι εδώ στο Μάντσεστερ οι περισσότεροι υποστηρίζουν τη Σίτι» είπε ο διεθνής Βόσνιος και συνέχισε: «Πιστεύω ότι έρχομαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο με πολλές φιλοδοξίες. Δεν έχω παίξει ποτέ στην Αγγλία, αλλά ελπίζω ότι το Σάββατο θα κάνω ντεμπούτο. Θέλω να δώσω το καλύτερο, για να δείξω στον κόσμο ότι άξιζαν τα χρήματα που δαπάνησε η Μάντσεστερ Σίτι. Στη Βόλφσμπουργκ ήμουν χαρούμενος, αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο, κάτι καλύτερο» είπε ο 24χρονος Βόσνιος για τον οποίο οι Σεϊχηδες ξόδεψαν ακόμα μία φορά φέτος πάνω από 30 εκατ. ευρώ.

Μετά την έλευση του Τζέκο και τον συνωστισμό στην επιθετική γραμμή, ο προπονητής των Πολιτών, Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε: «Ο Ρόκε Σάντα Κρους πιθανότατα θα παραχωρηθεί. Για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ θα αποφασίσουμε τις προσεχείς ημέρες».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...