ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Το top-10 του ντέρμπι!

Το top-10 του ντέρμπι!
Το gazzetta.gr γράφει για τις 10 στιγμές που ξεχώρισαν απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ στη πολύ μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.
10

Η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στις πολυθρόνες εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο Γάλλος στράικερ του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού έχει… έρωτα με την πορτοκαλί μπάλα και μαζί με την σύζυγο του, Τζούντ, έδωσε το παρών αλλά και πολλά πλάνα στον σκηνοθέτη της αποψινής αναμέτρησης.

9

Το κάρφωμα του Γιάννη Μπουρούση στο πρώτο ημίχρονο και το… κρέμασμα του από την μπασκέτα. Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν τα λάθη, η δύναμη και η νευρικότητα, οι εντυπωσιακές στιγμές ήταν ελάχιστες. Ο διεθνής σέντερ, τουλάχιστον, προσέφερε μία από αυτές.

8

Η επιλογή του Τόμι Σχινά να διακόψει το παιχνίδι και ενώ ο Θοδωρής Παπαλουκάς χτυπήθηκε στον αγκώνα από φωτοβολίδα που πέταξαν κάποιοι ανεγκέφαλοι από την «πράσινη» κερκίδα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και το ματς ξεκίνησε μετά από περίπου δέκα λεπτά.

7

Στο τελευταίο και κρίσιμο δεκάλεπτο ο Νεστέροβιτς αστοχεί στην δεύτερη βολή αλλά οι διαιτητές δίνουν επανάληψη. Αιτία; Το λέιζερ που σημάδευε το πρόσωπο του Σλοβένου σέντερ! Ποιος είδε τον Μπατίστ και δεν τον φοβήθηκε; Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού έριξε κάποια… γαλλικά στην κερκίδα, μιας και η συγκεκριμένη ενέργεια «χρέωσε» έναν χαμένο πόντο στον Ολυμπιακού. Ο Νεστέροβιτς ευστόχησε.

6

Όταν στα ντέρμπι «αιωνίων» έχουμε, δυστυχώς, συνηθίσει τις φωτοβολίδες, τα κέρματα, τα μπουκάλια και όλων των ειδών τα αντικείμενα μέσα στο παρκέ, η εικόνα των «κουμπάρων» στην αρχή και το φινάλε ήταν… όλα τα λεφτά. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσαν ρεσιτάλ(αγκαλιές και… φιλιά) και για ακόμη μια φορά απέδειξαν ότι μιλάμε για αθλητισμό και όχι για… πόλεμο!

5

1:33 πριν από το τέλος και με τον Ολυμπιακό στο +4 (58-62) ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή. Ο Ντρου Νίκολας πάει ξανά μόνος εναντίον όλων αλλά σύμφωνα με τους διαιτητές πάτησε την γραμμή. Μια απόφαση λανθασμένη, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να διαμαρτύρονται έντονα για την συγκεκριμένη φάση.

4

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μόνο αχάριστος δεν είναι προς την ομάδα που τόσα χρόνια έχει κρατήσει ψηλά το φρόνημα των οπαδών του «τριφυλλιού». Η σχέση που έχει δημιουργηθεί είναι από αυτές που δεν «σπάνε». Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα μετά από τέσσερα χρόνια από το ΟΑΚΑ αλλά οι οπαδοί του «τριφυλλιού« χειροκρότησαν τους παίκτες του Ομπράντοβιτς και τους έδωσαν δύναμη ενόψει της συνέχειας

3

Το «βαρόμετρο» του Παναθηναϊκού είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο Έλληνας σταρ, όμως, τις τελευταίες μέρες έχασε δύο προπονήσεις, έπαιζε με πυρετό και ήταν «σκιά» του καλού του εαυτού. Τρομερή σκηνή στην τέταρτη περίοδο, με τον Ομπράντοβιτς να τον έχει πάρει αγκαλιά και για μισό λεπτό να του μιλάει σε φιλικό τόνο(κάτι που δεν το συνηθίζει ο… φωνακλάς Σέρβος). Πάντως, ο Διαμαντίδης ήταν απαρηγόρητος. Φαινόταν ότι ήθελε αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του.

2

Φυσικά η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Κάθε φορά που ο Σπανούλης έπαιζε με τον Διαμαντίδη αντίπαλο μοιραία το μυαλό όλων πήγαινε στην αιτία που ο «Red-Span» πήγε προς Φάληρο το καλοκαίρι. «Ήταν στη σκιά του Διαμαντίδη, ήθελε να γίνει ο απόλυτος ηγέτης» ήταν μία από τις εξηγήσεις και απόψε ο Σπανούλης έφυγε νικητής. Σχετικά αδιάφορη(σε σχέση με όσα είχαν ακουστεί) η υποδοχή του από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

1

Τα… άπειρα pic and roll που «τελείωσε» με επιτυχία μέσα από την ρακέτα του Παναθηναϊκού, ο Ράσο Νεστέροβιτς. Ο Σλοβένος ψηλός του Ολυμπιακού ήταν εντυπωσιακός, οι περισσότερες κρίσιμες στιγμές πήγαν στα χέρια και δίκαια είναι ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης των «αιωνίων» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Πηγή gazzetta.gr

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...