ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ελπίζουν για Σαμαρά στη Σέλτικ

Ελπίζουν για Σαμαρά στη ΣέλτικΣτην παραμονή του Γιώργου Σαμαρά ελπίζουν οι άνθρωποι της Σέλτικ, συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Με τη Ρέιντζερς στο Λιγκ Καπ!


Ο 25χρονος Έλληνας επιθετικός δεν δείχνει να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Σέλτικ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, ο βοηθός προπονητή του συλλόγου, Γιόχαν Μιάλμπι, υποστήριξε πως συνεχίζονται οι συζητήσεις και ελπίζει να επέλθει τελικά συμφωνία για την παραμονή του «Σάμι».  

Συγκεκριμένα ο Μιάλμπι δήλωσε: «Ο σύλλογος και ο... Σάμι είναι σε συζητήσεις. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν έμενε. Είναι σε φόρμα ξανά, είναι από αυτούς του παίκτες που αποτελούν αίνιγμα… Όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι ανίκητος στο "ένας με έναν" και κανένας αμυντικός δεν μπορεί να τον σταματήσει. Ήταν δύσκολο τελευταία να δείξει τον καλό του εαυτό, αλλά κόντρα στην Ρέιντζερς ήταν πάρα πολύ καλός… Στο τέλος αυτός θα αποφασίσει αν θα μείνει ή όχι. Πιστεύω και ελπίζω να μείνει. Είμαστε ακόμη σε συζητήσεις».
Η κλήρωση για τη φάση των «16» του σκωτσέζικου Λιγκ Καπ έφερε αντιμέτωπες Ρέιντζερς και Σέλτικ, όπου στη τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση η Σέλτικ είχε επικρατήσει με τα δύο γκολ του Σαμαρά.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...