ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Στα κίτρινα ο Μπομπαντίγια

Παίκτης του Άρη έως το τέλος της σεζόν θα είναι ο Ραούλ Μπομπαντίγια έως το τέλος της σεζόν, με τον Άρη να έρχεται σε συμφωνία για την απόκτηση του παίκτη για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από την Μπορούσια Μένχεν Γκλάντμπαχ. Ο 23χρονος παίκτης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους "κίτρινους".

Ο Αργεντινός επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους "κίτρινους" και εμφανίζεται έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, καθώς έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League. Ο 23χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γκρασχόπερς, στην οποία είχε σημειώσει 26 γκολ σε 47 συμμετοχές. Το 2009 μετεγγράφηκε στην Γκλάντμπαχ, στην οποία όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί, λόγω του χαρακτήρα του.

Η διοίκηση του Άρη αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες την απόκτηση του παίκτη, καθώς επίσης και την ημέρα άφιξής του στη Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...