ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

«Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»

«Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»
Τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε παιχνίδια με ομάδες τύπου Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ο Άλμπερτ Ριέρα στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 18ης αγωνιστικής. 

«Είμαστε μία ομάδα που όλοι θέλουν να την κερδίσουν. Είναι δύσκολο παιχνίδι, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Έχουμε κερδίσει μία φορά εκεί για το Κύπελλο, θα κατεβούμε για να κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε», είπε για την επόμενη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα. 

«Είμαι ευχαριστημένος, τα γκολ που μπαίνουν από στημένες φάσεις είναι πάντα όμορφα! Έδωσε ηρεμία στην ομάδα (σ.σ. το γκολ), το χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή. Είμαστε πολλοί παίκτες που δουλεύουμε στα φάουλ στις προπονήσεις και αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά μας. Μπορεί να υπάρξει ένα απόγευμα που στην προπόνηση θα βάλουμε γκολ όλα τα φάουλ και άλλο που δεν θα βάλουμε κανένα», ανέφερε για το γκολ-φάουλ με το οποίο ο Ολυμπιακός πέτυχε το 4-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό: «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι χωρίς γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με έξι στο δεύτερο»! 

«Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις. Παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Είμαστε 12 νέοι ποδοσφαιριστές που είμαστε μόλις τέσσερις μήνες μαζί και προσπαθούμε να δεθούμε, πιστεύουμε τα πηγαίνουμε καλά. Είμαστε μόλις τέσσερις μήνες μαζί. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα», υποσχέθηκε ο Ριέρα και κατέληξε: «Μέσα στο Καραϊσκάκη θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να πάρουμε στο τέλος το πρωτάθλημα». 

Ο Ριέρα βραβεύτηκε από τον παλαίμαχο της ομάδας, Πέτρο Ξανθόπουλο. «Συγχαρητήρια. Σου εύχομαι το καλοκαίρι το καλοκαιρινό τρόπαιο να είναι μεγαλύτερο και να είναι αυτό του πρωταθλήματος. Ηταν ένα υπέροχο γκολ. Ελπίζω στη συνέχεια να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος. Αλλωστε το αξίζει αυτό. Ελπίζω αυτό το γκολ να ήταν προθέρμανση για ακόμα περισσότερα στη συνέχεια», ήταν τα λόγια του προς τον Ισπανό. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...