ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

«Μπόμπα»... όνομα και πράγμα *ΒΙΝΤΕΟ*

«Μπόμπα»... όνομα και πράγμα (videos)
Την περίπτωση του Ραούλ Μπομπαντίγια παρακολουθεί ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της επίθεσής του. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του 24χρονου εκρηκτικού Αργεντινού άσου της Γκλάντμπαχ. Ο Ραούλ Μαρσέλο Μπομπαντίγια, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1987 στο Μπουένος Άιρες. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να κάνει το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Η πρώτη ομάδα που του έδωσε ουσιαστικά επαγγελματική στέγη ήταν η ελβετική Κονσόρντια. Μία σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί εκεί αφού τα 18 γκολ του σε 28 αγώνες, ανάγκασαν την Γκρασχόπερς να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του. Ο νεαρός Αργεντινός δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής ούτε στη νέα του ομάδα.

Την πρώτη του σεζόν πετυχαίνει 18 γκολ σε 33 ματς και τη δεύτερη (2008/09) προσθέτει στο ενεργητικό του αλλά 8 τέρματα σε 14 αγώνες. Το πρωτάθλημα της Ελβετίας αποδεικνύεται «μικρό» για να τον κρατήσει και το καλοκαίρι του 2009 η Γκρασχόπερς αποδέχεται τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ της Γκλάντμπαχ που τον κάνει δικό της.

RaulbobadillaΈπειτα από 1,5 χρόνο ωστόσο, ο γερμανικός σύλλογος μάλλον μετάνιωσε που έδωσε τόσα χρήματα για να τον αποκτήσει. Και όχι για αγωνιστικούς, αλλά για λόγους συμπεριφοράς. Ο Μπομπαντίγια είναι μια «μηχανή» παραγωγής γκολ αφού σε όποια ομάδα και αν έπαιξε, έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Ωστόσο, ο εκκεντρικός χαρακτήρας του είναι αυτός που δημιουργεί διάφορες περίεργες καταστάσεις.

Στις 5 Δεκεμβρίου του 2010 στην αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με το Αννόβερο, ο Αργεντινός επιθετικός, κλώτσησε δυνατά τον αντίπαλό του Σέρχιο Πίντο, την ώρα που ο τελευταίος ήταν στο έδαφος έπειτα από ένα δυνατό μαρκάρισμα. Ο Μπομπαντίγια αφού αποβλήθηκε, «στόλισε» με διάφορα κοσμητικά τον τέταρτο διαιτητή κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια έσπασε από τα νεύρα του μια τηλεόραση.

Το περιστατικό αυτό έκανε έξω φρενών τους ανθρώπους της Γκλάντμπαχ, οι οποίοι αποφάσισαν να τον «τελειώσουν», στέλνοντάς τον αρχικά να προπονείται με την β΄ ομάδα. Παράλληλα, τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές και 50.000 ευρώ πρόστιμο. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι δύσκολα δέχεται τις αποφάσεις των διαιτητών και γκρινιάζει όταν οι εκάστοτε προπονητές του τον αντικαθιστούν.

Η καριέρα του με αριθμούς


ΣΕΖΟΝ

ΟΜΑΔΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΓΚΟΛ

2006/07

Κονσόρντια

28

18

2007/08

Γκρασχόπερς

33

18

2008/09

Γκρασχόπερς

14

8

2009/10

Γκλάντμπαχ

30

4

2010/11

Γκλάντμπαχ

14

3


http://www.youtube.com/watch?v=21Qu9ElW9IY&feature=player_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=HoVDJbN5EAE&feature=player_embedded#!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...