ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ετό υπέρ Μπενίτεθ

Ετό υπέρ Μπενίτεθ

Υποστηρικτή στο πρόσωπο του Σαμουέλ Ετό βρήκε ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο Καμερουνέζος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μέχρι πρότινος προπονητή του στην Ίντερ.


«Δεν συμφωνώ με την κριτική που δέχθηκε ο Μπενίτεθ για όλη τη θητεία του στην Ίντερ. Σε μερικούς αγώνες παίξαμε πολύ καλά, αλλά μετά κάτι έγινε στα αποδυτήρια και έτσι τελείωσε. Προσωπικά δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα γι αυτόν  επειδή τον ξέρω από τότε που ήμουν 17 χρονών και πάντα είχα καλή σχέση μαζί του», τόνισε στον ιταλικό Τύπο.

Στη συνέχεια ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε για κάποιους προπονητές. Αρχικά αναφέρθηκε στον Φάμπιο Καπέλο. «Ήταν ο πρώτος μου προπονητής στην Ευρώπη και με βοήθησε να γίνω ένας από τους καλύτερους», ενώ μετά μίλησε για τον Λουίς Αραγονιές: «Είναι σαν πατέρας για μένα, αν έφτασα εδώ που είμαι το χρωστάω σε αυτόν». Τέλος για τον Πεπ Γκουαρντιόλα είπε: «Είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός, είχαμε κάποιες διαφωνίες, αλλά έχουμε καλή σχέση».

Κλείνοντας σχολίασε την ρατσιστική επίθεση που είχε δεχθεί σε έναν αγώνα απέναντι στη Σαραγόσα για το ισπανικό πρωτάθλημα: «Ήταν μια πολύ άσχημη κατάσταση. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να πληρώσει κάποιος εισιτήριο για δει μια μαϊμού να παίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...