ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Μαντσίνι: «Τα βρήκαμε με Βόλφσμπουργκ»

Μαντσίνι: «Τα βρήκαμε με Βόλφσμπουργκ»
Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αποκάλυψε ότι η αγγλική ομάδα έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Εντίν Τζέκο.

Τις τελευταίες ημέρες η μετακίνηση του Βόσνιου επιθετικού στους «Πολίτες» έδειχνε να πλησιάζει όλο και περισσότερο, με τον Ιταλό τεχνικό να επιβεβαιώνει τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες με δηλώσεις του στο Sky Sports.

«Μπορώ να πω ότι έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τη Βόλφσμπουργκ. Ο Τζέκο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης θα ήθελαν στο ρόστερ τους. Θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή. Όταν ο Τζέκο γίνει και επίσημα παίκτης της Σίτι, θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτόν», ήταν οι δηλώσεις του Μαντσίνι.

Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει στους Άγγλους περίπου 35 εκατ. ευρώ, ενώ πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του 24χρονου επιθετικού για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, ενώ όταν η μετακίνηση ολοκληρωθεί, αυτόματα θα ανοίξει και η πόρτα της εξόδου για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...