ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Τάσεις φυγής από Φαρφάν

Τάσεις φυγής από Φαρφάν
Ο Τζέφερσον Φαρφάν έχασε την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, καθώς δεν επέστρεψε στην ώρα του από το Περού, όπου με δηλώσεις του τόνισε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Σάλκε.

Ο Περουβιανός εξτρέμ βρισκόταν στην πατρίδα του για τις διακοπές των Χριστουγέννων, όμως η καθυστερημένη του επιστροφή στη Γερμανία επεφύλασσε και μία δυσάρεστη έκπληξη για τους ανθρώπους της Σάλκε. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Daily Libero τόνισε ότι μόλις πατήσει το πόδι του στο Γκελζενκίρχεν σκοπεύει να ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Φέλιξ Μάγκατ, προκειμένου να τον ενημερώσει για την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. 

«Θέλω να φύγω από τη Σάλκε, καθώς έχω πρόταση από άλλη ομάδα, το όνομα της οποίας θα μάθετε πολύ σύντομα. Πρέπει να μιλήσω με τον Φέλιξ Μάγκατ και να του εξηγήσω γιατί άργησα να επιστρέψω. Είμαι ευχαριστημένος με αυτά που έχω πετύχει στην Μπουντεσλίγκα. Έδινα πάντα τον καλύτερο εαυτό μου», ήταν οι δηλώσεις του Φαρφάν.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012, έχουν δείξει μέχρι στιγμής οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλη και Βαλένθια, ενώ αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο θέμα.


Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...