ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τα... οφσάιντ της ΕΡΤ

Τα... οφσάιντ της ΕΡΤ
Eκνευρισμένοι με την ΕΡΤ για τη μετάδοση του ντέρμπι δεν είναι μόνο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και η πλειοψηφία των φιλάθλων. Το gazzetta.gr καταγράφει τα λάθη στη μετάδοση που έφεραν την ΕΡΤ στο «μάτι του κυκλώνα».
Η κάλυψη αλλά και η περιγραφή του αγώνα ήταν άτολμη, άνευρη και δίχως την ποιότητα που επιβάλλει ο συγκεκριμένος αγώνας. Όταν πρόκειται για τον σημαντικότερο αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, ο απλός τηλεθεατής περιμένει ανάλογο επίπεδο και από την ελληνική τηλεόραση.
Τη φάση που έκρινε τον αγώνα και συζητιέται ακόμα, δηλαδή το γκολ του Κατσουράνη, κανείς δεν την είδε! Η ΕΡΤ περιορίστηκε σε δύο μόνο ριπλέι και όχι φυσικά από την πλαϊνή κάμερα που καλύπτει το οφσάιντ και θα διαφώτιζε τη φάση!
Στην ίδια φάση, οι δύο δημοσιογράφοι που έκαναν το ρεπορτάζ, ουσιαστικά δεν πήραν ποτέ θέση. Αντιθέτως, σιγή και αλληλοσυγκρουόμενα σχόλια, που δεν διαφώτισαν κανένα για το τι έγινε...
Στο γκολ της νίκης του Ολυμπιακού δεν πήρε ουσιαστικά κανείς θέση για τη θέση του Τζιμπούρ, αλλά και για το γεγονός ότι ο Πάντελιτς επηρέαζε τη φάση.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, αντί να κρατήσουν ήχο και εικόνα από το Καραϊσκάκη προκειμένου να δει όλος ο ελληνικός λαός τι έγινε, αμέσως έδωσαν «πάσα» στην Αγία Παρασκευή για διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εικόνα για όσα τραγελαφικά ακολούθησαν το σφύριγμα της λήξης....
Δεν είδαμε ποτέ την επίθεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού στη φυσούνα στο Καραϊσκάκη, αν και η ΕΡΤ όφειλε να έχει και εκεί κάμερα, όπως επιβάλλει η παγκόσμια πρακτική κάλυψης των αγώνων! Εκτός εάν είχε την εικόνα και δεν την έδειξε ποτέ!
Και μετά το τέλος του ντέρμπι δεν είχε προγραμματιστεί ένα post-game όπου θα βλέπαμε όλοι το τρίτο ημίχρονο και θα υπήρχε αναλυτικό ρεπορτάζ για όσα έγιναν!


Φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα που μπορείς κάποιος να επισημάνει, αλλά το gazzetta περιορίστηκε σε αυτά τα σφάλματα που βγάζουν μάτια και εκθέτουν την ΕΡΤ στη συνείδηση του ελληνικού λαού, ο οποίος σε τελική ανάλυση την πληρώνει μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...