ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

«Φαρ Ουέστ» στα αποδυτήρια!

Οι Σισέ, Τζόρβας, Κατσουράνης, Λέτο, Ιωαννίδης και Νίνης κατέβηκαν από το πούλμαν και πήγαν προς τα αποδυτήρια, όπου έγινε χαμός!
«Φαρ Ουέστ» στα αποδυτήρια!

Σισέ, Τζόρβας,Κατσουράνης, Λέτο, Ιωννίδης και Νίνης κατέβηκαν από το πούλμαν και άρχισαν μα ψάχνουν στα αποδυτήρια, προκειμένου να βρουν τον Τοροσίδη, για άγνωστο λόγο, με τον Αργεντίνο να φωνάζει «φέρτε μου τον Τοροσίδη να τον γ....»! ο αρχηγός του Ολυμπιακού εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο δωμάτιο των διατητών, όπου υπέγραφε το φύλο αγώνα. Όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο δωμάτιο, το οποίο φρουρούνταν από σεκιούριτι των ερυθρολεύκων, επιχείρησαν να μπουνε μέσα.

Τότε, βγήκε από το δωμάτιο ο Μαρινάκης, ο οποίος έσπρωξε τον Νίνη και ο Τζόρβας τον ρώτησε «γιατί τον σπρώχνεις;». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ απάντησε «Τζόρβα φύγε από εδώ. Απόψε σας γ....», ενώ αμέσως δέχθηκε την απάντηση του Τζόρβα. «Τι γ....; Εγώ θα σε γ.... π.... ξεπλένη, που μέσα σε ένα χρόνο έχεις φέρει το ποδόσφαιρο 200 χρόνια πίσω!», του απάντησε ο τερματοφύλακας των πρασίνων, για να σπεύσουν οι σεκιούριτι να απομακρύνουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν αργότερα κατά την αναχώρηση του πούλμαν του Παναθηναϊκού με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μητρόπουλο. Ο Τζόρβας φεύγοντας χτυπούσε πόρτες, ο Λέτο συνέχισε να ψάχνει τον Τοροσίδη με τον Σισέ να τον τραβάει και ο Νίνης μουρμουρούσε διάφορα! Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος έπιασε τον Καραγκούνη και του λέει, «άντε γ....», για να λάβει την απάντηση από τον Τζόρβα, ο οποίος του είπε «πρόσεξε το στόμα σου γιατί θα έχεις πρόβλημα»!

Οι παίκτες των πρασίνων αποχώρησαν και όταν είχαν μπει όλοι στο λεωφορείο έκανε ξανά την εμφάνισή του ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος άρχισε να τους βρίζει, λέγοντας «εγώ σας γ...» και εκείνοι να χτυπούν τα τζάμια του λεωφορείου! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού όπως ήταν φυσικό ήταν έτοιμοι να κατέβουν και τους συγκράτησε ο Γόντικας, ο οποίος αποφάσισε να κατευνάσει τα πνεύματα. Όταν, λοιπόν, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ρώτησε τον Μητρόπουλο, «γιατί βρίζεις;», πήρε την απίστευτη απάντηση, «όταν με βρίζουν, βρίζω κι εγώ και σήμερα σας γ....» και τον Γόντικα να σχολιάζει, «πολλοί γ...δες μαζευτήκατε εδώ πέρα!», για να λήξει εκεί το επεισόδιο.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...