ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Έτσι τα «σπάνε» οι Πειραιώτες!

Η βραδιά των πάρτι ήταν το Σάββατο για τον Ολυμπιακό. Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη τoυ ντέρμπι όπου νίκησε 2-1 και η συνέχεια  δόθηκε σε νυχτερινό κέντρο. 


Έτσι τα «σπάνε» οι Πειραιώτες!
Οι «ερυθρόλευκοι» γιόρτασαν με την ψυχή τους στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, παραδίδοντας μαθήματα για το πώς γλεντάει ο Πειραιάς.

Ο Έλληνας τραγουδιστής υποδέχθηκε θερμά την «ερυθρόλευκη» παρέα καλωσορίζοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους παρευρισκομένους από πλευράς Ολυμπιακού. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τους κάνει και πλάκα λέγοντας ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα.

Κάπου εκεί ξεκίνησε το πραγματικό ξεσάλωμα, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Σωκράτη Κομινάκη να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδάει το «Η θάλασσα του Πειραιά» και τον Κούλη Δουρέκα να πανηγυρίζει κρατώντας στα χέρια του μία σημαία του Ολυμπιακού, ανεβασμένος επάνω σε ένα τραπέζι.

Το γλέντι όμως δεν σταμάτησε εκεί, με τους παίκτες να παίρνουν τη… σκυτάλη και να επιδίδονται σε έναν πραγματικό λουλουδοπόλεμο, με τους Νταβίντ Φουστέρ και Κέβιν Μιραλάς να δείχνουν ότι το κατέχουν το άθλημα. Από κοντά και ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος δεν σταμάτησε να πειράζει τους συμπαίκτες του και να χορεύει τα ξένα χιτ, όταν στη σκηνή ήταν dj. Κάτι ανάλογο έκανε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, οποίος έδειχνε να το απολαμβάνει περισσότερο απ’ όλους.
Διαβάστε στο katimagiko.gr πώς γλέντησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και δείτε τα video από το κέντρο διασκέδασης όπου τα... έσπασαν!
Πηγή Gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...