ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σαργκάνης: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος»

Την πεπατημένη σε ό,τι αφορά τη διαιτησία απέφυγε ο Νίκος Σαργκάνης, με δηλώσεις του στονNovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο πρώην τερματοφύλακας έμεινε ευχαριστημένος από το αγωνιστικό μέρος τους ντέρμπι, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Σαργκάνης: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος»


Αναλυτικότερα όσα δήλωσε ο Σαργκάνης στον Σωτήρη Ταμπάκο: 

Για τον ντέρμπι: «Άκουσα πολλά και διάβασα πολλά σήμερα. Σαν παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι, δεν ήταν κάτι νερόβραστο, είχε πάθος, δύναμη, θέληση, πέσανε και μερικές “ψιλές”. Έτσι είναι τα ντέρμπι, είναι κάτι ξεχωριστό. Δείξανε πάθος και οι δύο ομάδες για τη νίκη. Σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας γίνονται. Φανταστείτε σε τι ένταση παίζουν αυτά τα παιδιά». 

Για τη διαιτησία: «Οι διαιτητές δεν φταίνε. Φταίνε αυτοί που τους ορίζουν. Να τελειώνουν ρε παιδιά. Και στο παρελθόν για παρόμοια είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Πως μπορώ να πω ότι είναι ανθρώπινο λάθος. Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Εννοώ ότι κάτι έχει συμβεί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τέτοιες διαιτησίες . Θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα και θα το πάρει. Και να έχανε ακόμα. Είχε μεγάλο προβάδισμα στην βαθμολογία. Δεν χρειάζονται οι ομάδες τέτοιες διαιτησίες και ειδικά ο Ολυμπιακός με την ομάδα που έχει». 

Για τη διαφορά απόδοσης στα δύο ημίχρονα: «Μην κοιτάμε τι άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει κάτι,. Βγήκε μπροστά, το πάλεψε, πέτυχε την ισοφάριση και κυνήγησε τη νίκη. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός βολευόταν και με την ισοπαλία και φάνηκε καθαρά αυτό και από τις αλλαγές που έκανε. Η είσοδος του Ζαϊρί, ωστόσο, βοήθησε πολύ την ομάδα. Το παιχνίδι γενικώς ήταν καλό, μού άρεσε». 

Για την ψυχολογία των παικτών μετά το ματς: «Είναι μια απογοήτευση για τον ηττημένο σε τέτοια ντέρμπι. Δεν υπάρχει ηττημένος και να γελάει. Στο ποδόσφαιρο είτε είσαι πρώτος, είτε δεν είσαι». 

Για την εικόνα των δύο ομάδων φέτος: «Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα. Μ’ αρέσει ο τρόπος που παίζει και όσο υπάρχει ο Βαλβέρδε και περνάει τη φιλοσοφία του, τόσο θα βελτιώνεται. Στο Παναθηναϊκό τα διοικητικά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χρονιάς. Το ποιος μένει, ποιος φεύγει αποσυντονίζει. Ο κάθε προπονητής θέλει το χρόνο του για να μπορέσει να χτίσει μια ομάδα. Δεν είναι θεός να τη φτιάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Η ομάδα που έχει ο Φερέιρα είναι η περσινή. Παίζουν οι ίδιοι με πέρσι, με μια-δυο προσθήκες. Ήταν μια έτοιμη ομάδα ο Παναθηναϊκός και ο νέος προπονητής άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού. Τώρα χρειάζεται υπομονή για να χτιστεί». 

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τί να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Εγώ είμαι απογοητευμένος .Οι διοικούντες κάνουν προσπάθειες να πάρουν παίκτες, υπάρχουν εκπλήξεις όπως ο Βόλος, αλλά όταν φτάνουμε σε ένα ντέρμπι, από το οποίο κερδίζει το ποδόσφαιρο και μόνο αυτό δεν γίνεται τι να πω. Δεν μας φτάνει το βάσανο της κρίσης που περνάμε βλέπουμε και αυτά. Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια πράγματα. Είμαστε οι καλύτεροι και οι ιδανικότεροι για να καταστρέφουμε». 

Για τον Μαρινάκη: «Δεν νομίζω ότι αξίζει τέτοια μεταχείριση το ποδόσφαιρο. Και από πλευράς διαιτησίας και από πλευράς ορισμένων ανεγκέφαλων που μπήκαν να χτυπήσουν παίκτες. Όλα αυτά μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω». 

Για τους δημοσιογράφους: «Και εσείς οι δημοσιογράφοι πυροδοτείτε το κλίμα. Εσείς φανατίζετε την ατμόσφαιρα και είναι γεγονός ότι δεν θέλει πολύ μετά ένας ανεγκέφαλος να κάνει τη δουλειά. Εγώ που θα πάω αύριο στην προπόνηση τί θα απαντήσω στα παιδιά; Τί θα τους πω για όσα έγιναν χτες 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...