ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα

Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα
Oι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν σκοπό να αφήσουν να περάσουν έτσι όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη και ετοιμάζουν αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα, καταγγέλοντας καταρχήν τον Μαρινάκη ως πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας!Oι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν σκοπό να αφήσουν να περάσουν έτσι όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη και ετοιμάζουν αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα, καταγγέλοντας καταρχήν τον Μαρινάκη ως πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας!


Μάλιστα οι σκέψεις είναι να μην περιμένουν το επόμενο Δ. Σ. στη Σούπερ Λίγκα, αλλά να ζητήσουν έκτακτο προκειμένου να συζητηθούν όσα έγιναν στο ντέρμπι. Εκεί και θα καταγγείλουν και τον Μαρινάκη, καθώς δεν γίνεται να είναι επικεφαλής της διοργανώτριας Αρχής και να βρίζει με χυδαίο τρόπο ποδοσφαιριστές αλλά και να υπερασπίζεται τα έκτροπα που συνέβησαν μετά τη λήξη... Βέβαια ουσιαστικό αποτέλεσμα δύσκολα θα έχει η κίνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται ότι ελέγχει την πλειοψηφία στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκας.

Επόμενη κίνηση θα είναι η καταγγελία στην ΕΠΟ του Καλόπουλου και των βοηθών του, καθώς στον Παναθηναϊκό τους χρεώνουν την ήττα στο ντέρμπι. Είτε έκαναν λάθη είτε εκτελούσαν... διατεταγμένη υπηρεσία, στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι δεν πρέπει να ξανασφυρίξουν στα ελληνικά γήπεδα!

Παράλληλα στον Παναθηναϊκό περιμένουν την επέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, καθώς όταν πάει τη Δευτέρα στο γραφείο και ενημερωθεί για όσα έγιναν, θεωρούν ότι είναι αυτονόητο ότι θα καλέσει τον Ολυμπιακό σε απολογία...

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι το ντέρμπι του Καραϊσκάκη θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια στο μέλλον...
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...