ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Δείπνο στήριξης σε Μανόλο

Δείπνο στήριξης σε Μανόλο
Εμπιστοσύνη στον Μανόλο Χιμένεθ δείχνουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Πέτρος Παππάς δείπνησαν μαζί με τον Ισπανό τεχνικό και του εξέφρασαν τη στήριξή τους.Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλές φήμες για το μέλλον του Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, ωστόσο, τόσο ο πρόεδρος όσο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τού ξεκαθάρισαν ότι τον στηρίζουν απόλυτα στην προσπάθειά του να δημιουργήσει μια νέα ομάδα το καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα με αυτό το δείπνο η διοίκηση της «Ένωσης» έβαλε ουσιαστικά τέλος και στις φήμες που ήθελαν τον Σάκη Τσιώλη να αντικαθιστά τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Παρόλα αυτά ο Χιμένεθ, προβληματίζεται με το κατά πόσο εφικτό είναι η διοίκηση να υλοποιήσει τα σχέδια του, τα οποία είχαν συζητήσει.

Στο τραπέζι συζητήθηκαν όλα τα θέματα γύρω από την ομάδα με τους διοικούντες να τονίζουν στον Ισπανό προπονητή, πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να επιτευχθούν οι δύο στόχοι που έχουν απομείνει, η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.


Διπλή προπόνηση

Μπορεί όλη η Ελλάδα την Τετάρτη να είχε παραλύσει, λόγω της απεργίας, όμως στην ΑΕΚ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο Μανόλο Χιμένεθ προπόνησε τους παίκτες του και το πρωί αλλά και το απόγευμα, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει την Τρίτη. Έτσι, εκτός της πρωινής προπόνησης, στην οποία συμμετείχαν όλοι, εκτός των τραυματιών Γιάχιτς και Γκέντσογλου, εννέα παίκτες βρέθηκαν και το απόγευμα στα Σπάτα.

Πρόκειται για τους νεοαποκτηθέντες Ντρπιτς, Μπαχά και Ματέος, τους Λεονάρντο, Έντερ, Μπερνς και τους πιτσιρικάδες Αμπντουραχμάνι, Τσαμουρλίδη και Νικόλτση. Ο Χιμένεθ έχοντας να αντιμετωπίσει τις απουσίες των τιμωρημένων Σκόκο και Μάκο και θέλοντας να ξεκουράσει τους Λυμπερόπουλο και Δέλλα θα φρεσκάρει την ενδεκάδα στο ματς με τον Εργοτέλη, καθώς ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...