ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

O... Toro έγινε κόκκινο πανί!

O... Toro έγινε κόκκινο πανί!
Το καλοκαίρι του 2010 τον έφερε στην τριάδα των αρχηγών του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι του 2011 ίσως τον φέρει σε άλλη ομάδα. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις στιγμές του Βασίλη Τοροσίδη στη φετινή χρονιά.1. Στις 10 Ιουλίου του 2010 ο Τάσος Μητρόπουλος ανακοινώνει στους ποδοσφαιριστές τους αρχηγούς για τη νέα σεζόν, έπειτα από απόφαση του τεχνικού τιμ σε συνεργασία με τη διοίκηση. Αντώνης Νικοπολίδης και Ντουντού Σεαρένσε διατηρούν τον τιμητικό τίτλο και ο Βασίλης Τοροσίδης παίρνει τη θέση του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

2. Στις 2 Οκτωβρίου γίνεται θετικός και αρνητικός πρωταγωνιστής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα πετύχει το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο 7ο λεπτό και θα έχει επεισόδιο με τον Μόνχε, το οποίο θα μείνει ατιμώρητο. Μια μέρα μετά θα πάρει θέση για το θέμα: «Αν εγώ έπρεπε να αποβληθώ μια φορά, που έπρεπε για την αντίδρασή μου, ο Μόνχε έπρεπε να είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα πολύ νωρίτερα από εκείνη τη φάση. Προηγουμένως μου είχε δώσει μια αγκωνιά και μια κλοτσιά στο χέρι. Υπήρξαν νεύρα από την πλευρά μου, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει πίεση και η αδρεναλίνη ανεβαίνει».

3. Ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας του. Στις 9 του μήνα θα σκοράρει εκ νέου στο ίδιο γήπεδο, όμως αυτή τη φορά φορώντας τη γαλανόλευκη φανέλα. Με το δικό του γκολ η Εθνική Ελλάδος θα κερδίσει 1-0 τη Λετονία και ο Βασίλης Τοροσίδης παρουσιάζει μια άλλη του πλευρά. Πανηγυρίζει χτυπώντας το μπράτσο του, όπου έχει τατουάζ το όνομα «Ευστάθιος» προς τιμήν του αποθανόντα πατέρα του. Στο ίδιο ματς θα είναι και… αμφιλεγόμενος πρωταγωνιστής, αφού θα δεχτεί κίτρινη κάρτα για θέατρο σε μαρκάρισμα από αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

«Είχαμε μια καλή συνεργασία με τον Κώστα. Ήταν καλή πάσα και το έβαλα. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Ήταν καθαρό πέναλτι και αυτό που με στεναχώρησε είναι η κάρτα που δέχθηκα και δεν θα μπορέσω να παίξω με το Ισραήλ».

4. Τρίτο γκολ μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας για τον καυτό Βασίλη Τοροσίδη. Κι αν το προηγούμενο το πανηγύρισε με την καρδιά του, τούτο δεν θα πάει η ψυχή του να το πανηγυρίσει. Στην Ξάνθη, στις 16 Οκτωβρίου, ο Έλληνας άσος θα πετύχει το δεύτερο γκολ που Ολυμπιακού, ωστόσο θα ζητήσει απ’ τους συμπαίκτες του να μείνουν μακριά του. «Η Ξάνθη είναι η πόλη που μεγάλωσα. Τη σέβομαι και με σέβεται. Το γκολ που σημείωσα δεν θα μπορούσα ποτέ να το πανηγυρίσω. Δεν μου έβγαινε ο πανηγυρισμός».

5. Στις 21 Οκτωβρίου έρχεται η απολογία του στον αθλητικό εισαγγελέα για δυσφήμηση του αθλήματος. Ο λόγος ήταν οι δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου πως έπρεπε να έχει αποβληθεί. «Δεν είχα πρόθεση να ασκήσω κριτική στον διαιτητή. Δεν δυσφήμησα το άθλημα. Αντίθετα, νομίζω ότι ήταν fair play από την πλευρά μου αυτό που είπα», θα πει στην απολογία και λογικά θα απαλλαχθεί των κατηγοριών.

6. Τρίτο γκολ στη σεζόν χρονικά μέσα σε ένα μήνα από το πρώτο. Απέναντι στον Πανιώνιο, ο Βασίλης Τοροσίδης θα πετύχει το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στις 6 Νοεμβρίου.

7. Στις 10 Νοεμβρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο δικό του μέλλον. Σε μια εποχή, μάλιστα, που είχε κυκλοφορήσει το σενάριο για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό και είμαι ευχαριστημένος τόσο από την ομάδα, όσο και από την παρουσία μου εδώ. Σαν σκέψη πάντως η παραμονή μου στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας μου δεν είναι μακριά από αυτό που θέλω και αισθάνομαι».

8. Στις 18 Νοεμβρίου θα υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, που θα τον αφήσει εκτός περίπου 15 μέρες, με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Επιστρέφει και αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο στην Καβάλα (5/12) απέναντι στην τοπική ομάδα.

9. Στις 19 Δεκεμβρίου γίνεται δέκτης έντονων αποδοκιμασιών αλλά και ειρωνείας, όταν στο AEL FC Arena πέφτει κάτω… τραυματισμένος από χιονόμπαλα στο χέρι!

10. Δύο μέρες μετά θα βραβευτεί από τον ΠΣΑΠ ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τη χρονιά που φεύγει.

11. Στο επίκεντρο θα βρεθεί ξανά στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν παρά το «ιδιαίτερο κλίμα» του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα σκεφτεί να δηλώσει: «Για μένα το ίδιο θα ήταν με κόσμο. Είναι διαφορετική η αίσθηση όταν παίζεις με κόσμο. Προσωπικά μου αρέσει η Τούμπα με παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ και ας ξέρουμε ότι είναι δύσκολη έδρα για μας. Μην ξεχνάτε ότι τον έχουμε κερδίσει με κόσμο στη Θεσσαλονίκη».

12. Στις 19 Φεβρουαρίου έρχεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Βασίλης Τοροσίδης θα αποβληθεί στις καθυστερήσεις του αγώνα, ύστερα από αψιμαχία με τον Σεμπαστιάν Λέτο.

13. Μια μέρα μετά την αποβολή του, με δημόσια δήλωσή του θα απολογηθεί: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους φιλάθλους της ομάδας μου για την αποβολή μου στο ντέρμπι. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά στο γήπεδο. Πολλές φορές η ένταση του αγώνα σε κάνει να παραφέρεσαι, όμως σε λίγες μέρες όλοι μαζί θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να πετύχει τους στόχους της η Εθνική μας ομάδα».

14. Το ίδιο βράδυ θα γίνει επίθεση με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του, θα χαραχτούν αυτοκίνητα και θα γραφτούν συνθήματα στην πολυκατοικία όπου μένει στο Χαϊδάρι.

15. Μετά τα τελευταία επεισόδια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα χορηγήσει τετραήμερη άδεια στον Βασίλη Τοροσίδη, προκειμένου να ξεφύγει από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και να ηρεμήσει.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...