ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Έτσι θα αθωωθεί ο Ολυμπιακός!

Έτσι θα αθωωθεί ο Ολυμπιακός!
Τα βίντεο που έχουν τραβήξει δικές του κάμερες θα δείξει ο Ολυμπιακός στα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής κατά την απολογία του. Οι συγκεκριμένες κάμερες είχαν τοποθετηθεί από τον Ολυμπιακό για να παρακολουθούν ειδικά η μία τον Τζόρβα και η άλλη τον Σισέ!«Σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, το υλικό του βίντεο που αφορά τον Τζόρβα δεν είναι μόνο αθωωτικό για τον Ολυμπιακό, αλλά και εξαιρετικά επιβαρυντικό για τον διεθνή τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού!

Οι λεπτομέρειες που εμφανίζονται στο βίντεο, είναι οι εξής: Πίσω από το τέρμα του Τζόρβα, βρισκόταν ένας εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο κ. Μανουσάκης, που είναι και ο υπεύθυνος διανομής εισιτηρίων. Η εντολή στον κ. Μανουσάκη, ήταν να προστατέψει, αν παρίστατο ανάγκη, τον Τζόρβα σε ο,τιδήποτε εκδηλωνόταν εναντίον του.

Μόλις ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του αγώνα και δεδομένου ότι απειλείτο η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ο Μανουσάκης λέει στον Τζόρβα: «Πάμε γρήγορα να φύγουμε». Όχι, απαντάει ο Τζόρβας και προχωράει με σιγανό βήμα προς τη σέντρα.

Λίγο αργότερα, και ενώ οι οπαδοί έχουν ήδη μπει στον αγωνιστικό χώρο, ο Μανουσάκης ξαναλέει στον Τζόρβα ότι πρέπει να κινηθεί λίγο πιο γρήγορα προς τη φυσούνα για να μην προλάβουν οι οπαδοί και έρθουν σε επαφή μαζί του. Και πάλι όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Ο Τζόρβας συνέχισε να περπατάει νωχελικά και ενώ οι οπαδοί πέρναγαν από δίπλα του χωρίς ΚΑΝΕΙΣ τους να τον ακουμπήσει.

Όταν ο Τζόρβας φτάνει μπροστά στη φυσούνα, και χωρίς να έχει προκληθεί από κανέναν, τραβάει δύο μπουκέτα σε όποιον είχε την ατυχία να βρίσκεται μπροστά του και μπαίνει στη φυσούνα.Όλα τα παραπάνω, φαίνονται καθαρά (πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας) στο ένα από τα δύο βίντεο τα οποία θα προβληθούν σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή», αναφέρει μεταξύ άλλων το katimagiko.gr!

Διαβάστε το σκεπτικό των ανθρώπων του Ολυμπιακού τόσο για τον Αλέξη Τζόρβα, όσο και για τον Τζιμπρίλ Σισέ μόνο στο katimagiko.gr!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...