ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Δύσκολα στον πρώτο ημιτελικό

Μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβουν ο Σανέλ Γιάχιτς και ο Σάββας Γκέντσογλου τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ απέναντι στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη. Ο Βόσνιος μεσοαμυντικός ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας (μαζί με τον Λευτέρη Ιντζόγλου που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση), ενώ ο νεαρός Έλληνας μέσος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν πως δεν βγουν νικητές στη μάχη με το χρόνο εν όψει του αγώνα του ΟΑΚΑ. 
Δύσκολα στον πρώτο ημιτελικό


Για να προλάβουν το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο ούτε λόγος φυσικά… Από αυτό το παιχνίδι θα λείψουν και οι τιμωρημένοι Νάτσο Σκόκο και Γρηγόρης Μάκος, ενώ πιθανό είναι να προφυλαχθούν/ξεκουραστούν ο Τραϊανός Δέλλας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. 

Από την προπόνηση της Πέμπτης απουσίαζαν ο Νίκος Καράμπελας και ο Ανέστης Αργυρίου, οι οποίοι σήμερα ορκίστηκαν στο στρατό σε Τρίπολη και Μεγάλο Πεύκο αντίστοιχα. Οι δύο ακραίοι μπακ θα είναι κανονικά παρόντες στην προπόνηση της Παρασκευής. 

Εξάλλου, την τρίτη του προπόνηση με την «Ένωση» έκανε ο Ντένις Καλίνκοφ. Ο Μολδαβός με βουλγαρικός διαβατήριο μεσοεπιθετικός δεν έχει παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο και θα αποχωρήσει από την ομάδα. 

* Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέλαβε 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Αυτά αντιστοιχούν στη θύρα «6» και τιμώνται 10 ευρώ έκαστο. Λεπτομέρειες για τους τρόπους διάθεσής τους υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...