ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Φοβού τους… Άγγλους!

Φοβού τους… Άγγλους!

Με αφορμή την κόντρα του Άρη με τη Μάντσεστερ, το gazzetta.gr αναλύει πως το ποσοστό των επιτυχών αποτελεσμάτων δεν ξεπερνά το 38% στους αγώνες της χώρας μας με αγγλικές ομάδες!

Όλα για όλα θα τα παίξει ο Άρης στην πόλη του Μάντσεστερ, στη βορειοδυτική Αγγλία, και οι «κίτρινοι» θα κυνηγήσουν ένα… θαύμα μέσα στην έδρα της Σίτι, μια και για τις ελληνικές ομάδες τα καλά αποτελέσματα κόντρα στους Άγγλους σπανίζουν - πόσο μάλλον μακριά από την Ελλάδα. Για την ακρίβεια η Αγγλία αποτελεί τον… κακό δαίμονα της χώρας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των συλλόγων!

Πιο συγκεκριμένα, ενάντια σε αγγλικές ομάδες, οι ελληνικές έχουν το χειρότερο ποσοστό από τις πέντε υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία) ενώ το εν λόγω ποσοστό βρίσκεται στην 4η δεκάδα, ενώ των υπολοίπων τεσσάρων στην5η!

Εύκολη η ήττα με τους Άγγλους…

Συνολικά, 58 ήταν έως τώρα οι φορές που ελληνική ομάδα βρήκε στο δρόμο της αγγλική, και από αυτές οι 36 έληξαν με νικήτρια την αντίπαλη ομάδα… Μάλιστα τα «ελληνικά χρώματα» πανηγύρισαν μόλις 8 νίκες και 14 ισοπαλίες. Πρόκειται δηλαδή για ένα ποσοστό 38% θετικών αποτελεσμάτων, το οποίο είναι και το χειρότερο από τις υπόλοιπες. Το μόνο πάντως (σχετικά) θετικό είναι πως με τους Άγγλους σε νοκ-άουτ αγώνες μετράμε τουλάχιστον 5 προκρίσεις έναντι 13 αποκλεισμών.

Οι υπόλοιποι 45+%!

Για να φανεί η διαφορά σε σχέση με τις άλλες τέσσερις υπερδυνάμεις, σας αναφέρουμε πως το αμέσως χειρότερο ποσοστό θετικών αποτελεσμάτων επί του συνόλου των αγώνων είναι αυτό κόντρα στην Ισπανία (45%), μετά με τη Γαλλία (46%), έπειτα με την Ιταλία (48%) και τέλος με τη Γερμανία (49%).

Παρ' όλα αυτά το καλύτερο ποσοστό προκρίσεων σε νοκ-άουτ αγώνες είναι με αγγλικές ομάδες, καθώς το ποσοστό προκρίσεων είναι στο 27%. Αν μάλιστα ο Άρης κάνει το… θαύμα του τότε θα έχουμε μια ελληνική πρόκριση κάθε τρία ματς! Καθόλου άσχημα!

Βλέπουμε λοιπόν πως μέσα στο Μάντσεστερ ο Άρης θα πρέπει να παίξει κόντρα σε κάθε παράδοση και να κοιτάξει στα μάτια τον… δήμιο των ομάδων μας στην Ευρώπη! Να αγωνιστεί με ψυχή και προσήλωση στον στόχο, ώστε να κάνει για άλλη μια βραδιά φέτος τη Γηραιά Ήπειρο να παραμιλά με τα ποδοσφαιρικά του καμώματα. Γιατί όχι; Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά!


Xώρα

Αγώνες

Προκρίσεις

Αποκλεισμοί

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Αγγλία

58

5

13

8

14

36

Ισπανία

96

3

23

17

26

53

Γαλλία

69

6

18

16

16

37

Ιταλία

89

6

28

17

26

46

Γερμανία

41

1

10

13

7

21


Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...