ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Μεθυσμένη» πολιτεία

«Μεθυσμένη» πολιτεία
Σε γιορτινούς ρυθμούς κινούνται από χθες όλοι στον ΠΑΟΚ, ύστερα από τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Ολυμπιακού, η οποία σήμανε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Με Αρίας κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Επιστρέφουν στην βάση τους Βιτόλο και Κοντρέρας. 

Μπορεί με το που έγινε η κλήρωση να μην θεωρείτο φαβορί, μπορεί μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη και πάλι να μην συγκέντρωνε τις περισσότερες ψήφους, αλλά στο τέλος αυτός ήταν που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου έδειξαν σοβαρό, πειθαρχημένο και παθιασμένο πρόσωπο κόντρα στους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκας και κατάφεραν τους στείλουν… σπίτι τους, παίζοντας μέσα σε μια άδεια και αστυνομοκρατούμενη Τούμπα. 

Βέβαια, όλα αυτά ανήκουν από σήμερα στο παρελθόν, αφού το πρωτάθλημα συνεχίζεται και μάλιστα με ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων ξέρει πολύ καλά τις παγίδες που κρύβει μια τέτοια αναμέτρηση, όπως επίσης και το κίνητρο των «πρασίνων», οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό τους από την ΑΕΚ, έχουν ως μοναδικό στόχο πλέον τη Σούπερ Λίγκα. Το ευχάριστο για τον Έλληνα προπονητή είναι ότι θα μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς τον Ντιέγκο Αρίας, τα χαρτιά του οποίου ήρθαν μετά από μεγάλη «Οδύσσεια». Στη διάθεση του προπονητή του θα τεθεί και ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος επιστρέφει από τη Χιλή, όπου είχε πάει με ειδική άδεια για να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα του. Ο Μάκης Χάβος βέβαια θα μιλήσει μαζί του για να μπορέσει να κρίνει σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και ανάλογα να δει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι. 

*Αναφορικά με το γυάλινο ποτήρι που έπεσε από την εξέδρα των επισήμων, δεν υπάρχει πρόβλεψη από τον κανονισμό για το εάν προκύπτει τιμωρία από παιχνίδι που είναι κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιβληθεί κάποια ποινή.

Πηγή sport-fm 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...