ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«V» for Vitoria

«V» for Vitoria
Τη νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός απόψε (21:30, ΝΕΤ) προκειμένου να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό, την πρωτιά του πέμπτου ομίλου στο TOP 16 της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» πάνε με τον αέρα των καλών εμφανίσεων κόντρα σε Μάλαγα και Λιέτουβος Ρίτας, ωστόσο δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Κώστα Καϊμακόγλου και Άλεξ Μάριτς. 

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του Παναθηναϊκού στη χώρα των Βάσκων, όπωςπαραδέχθηκε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στη Βιτόρια. Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία αρέσκεται στο να τρέχει και εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Ρομέιν Σάτο, ο οποίος χαρακτήρισε την Κάχα Λαμποράλ, ομάδα που έχει καλούς σουτέρ, γεγονός που υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να δώσει περισσότερο βάρος στην περιφερειακή άμυνα. Σε ακόμα ένα παιχνίδι της χρονιάς, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θα είναι πλήρεις, καθώς θα απουσιάσουν οι Κώστας Καϊμακόγλου και Άλεξ Μάριτς. 

Με την πλάτη στον τοίχο, υποδέχεται η Κάχα Λαμποράλ τον Παναθηναϊκό, ύστερα από την εντός έδρας κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας, πράγμα που κάνει μονόδρομο τη νίκη για τους Ισπανούς. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ναι μεν έχρισε φαβορί τους «πράσινους», ωστόσο θεωρεί πως, παίζοντας καλή άμυνα η ομάδα του μπορεί να πάρει κάτι θετικό: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά με καλή άμυνα μπορούμε να τον νικήσουμε». Ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο, αφού εκθείασε τους «αυτοματισμούς» του Παναθηναϊκού στον τρόπο παιχνιδιού του, τόνισε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εκείνον και τους συμπαίκτες του. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γιούγκεμπραντ, Μπολτάουζερ, Λάτισεβς. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

5ος Όμιλος 

Κάχα Λαμποράλ-Παναθηναϊκός (3/2, 21:30) 
Ουνικάχα Μάλαγα-Λιέτουβος Ρίτας (3/2, 21:45) 

6ος Όμιλος 

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολίμπια Λιουμπλιάνα (3/2 21:00) 
Μπαρτσελόνα-Λοτομάτικα Ρόμα (3/2, 21:45) 

7ος Όμιλος 

Ρεάλ Μαδρίτης-Εφές Πίλσεν (3/2, 21:45) 
Παρτιζάν-Σιένα (3/2, 21:45) 

8ος Όμιλος 

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Ζαλγκίρις 80-72 

Ολυμπιακός-Βαλένθια 77-62 



Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...