ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Έχει λασκάρει η βίδα του Κριστιάνο»

«Έχει λασκάρει η βίδα του Κριστιάνο»
Συνέχεια στον πρόσφατο διάλογο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε ο Βάλτερ Παντιάνι, ο οποίος δήλωσε ότι «του έχει λασκάρει η βίδα», ενώ τον συμβούλευσε «να μάθει από τον Μέσι».



«Αυτό που πρέπει να κάνει ο Κριστιάνο είναι να μάθει από τον Λιονέλ Μέσι και να ξεχάσει την αλαζονική συμπεριφορά του. Είναι αυτός που δημιουργεί προβλήματα κάθε εβδομάδα και τώρα πρέπει να τιμωρηθεί. Θα έπρεπε να προσπαθεί να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο και να δει αν μπορεί να μάθει κάτι περισσότερο. Του έχει λασκάρει η βίδα. Πρέπει να μάθει να είναι περισσότερο ταπεινός», ήταν τα λόγια του Παντιάνι, ο οποίος συνέκρινε επίσης Μπαρτσελόνα και Ρεάλ: «Η Μπαρτσελόνα είναι ανθρώπινη ομάδα. Οι παίκτες της Ρεάλ δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση, όμως πληρώνουν την απερισκεψία άλλων. Η Ρέαλ Μαδρίτης πληρώνει την αλαζονική συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο».

Ο άσος της Οσασούνα, πριν από μερικές μέρες απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο στον Πορτογάλο, ο οποίος τον είχε ρωτήσει «πόσα βγάζεις;». Ο Ουρουγουανός πρώην άσος της Λα Κορούνια απάντησε: «Δεν ξέρω, πάντως τελευταία παίρνω τους ίδιους τίτλους με εσένα»!
Πηγή Gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...