ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τίτλοι τέλους για Νέβιλ

Την απόφαση να βάλει άμεσα τέλος στην 20ετή καρίερα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ο Γκάρι Νέβιλ. Ο 36χρονος Αγγλος έπαιξε από το 1991 σε 602 ματς των «κόκκινων διαβόλων».
Τίτλοι τέλους για Νέβιλ

«Ημουν οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη ζωή μου κατάφερα να εκπληρώσω κάθε όνειρο που είχα. Προφανώς και είμαι απογοητευμένος που οι μέρες μου σαν ποδοσφαιριστής έφτασαν στο τέλος. Επαιξα σε μία εκπληκτική ομάδα με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αλλά και κόντρα σε κάποιους από αυτούς. Χαίρομαι που ήμουν μέλος της ομάδας που έφτασε σε αυτές τις επιτυχίες. Είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι θέλω να ευχαριστήσω και φυσικά πάνω απ' όλους τον Αλεξ Φέργκιουσον» ήταν μεταξύ άλλων τα όσα είπε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Νέβιλ.

Ο Νέβιλ υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1991 και αγωνίστηκε στην πιο επιτυχημένη εποχή του συλλόγου σε 602 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Κέρδισε δύο φορές το Champions League, οκτώ φορές την Premier League, τρία Κύπελλα Αγγλίας, το διηπειρωτικό αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων. «Ο Γκάρι ήταν ο καλύτερος Αγγλος δεξιός μπακ της γενιάς του», ήταν τα λόγια του Αλεξ Φέργκιουσον για τον 85 φορές διεθνή αμυντικό, του οποίου η καριέρα στιγματίστηκε από τραυματισμούς.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...