ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πρόκριση ψυχολογίας


 Μόνο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος κρατάει η ΑΕΚ, η οποία στρέφει την προσοχή της στον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έπιασαν καλή απόδοση και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ από τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός είχε αρκετά παράπονα από τους παίκτες της Ένωσης, τα οποία αναμένεται να τους εκφράσει μέσα από την ανάλυση του αγώνα και των λαθών που έγιναν, τις επόμενες ημέρες.
Πλέον, ο Ισπανός τεχνικός στρέφει την προσοχή του στο ματς της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ θέλει να πάρει τη νίκη για να κάνει το σημαντικό βήμα για την συμμετοχή της στα πλέι οφ του εφετινού πρωταθλήματος, ενώ την ίδια στιγμή η διοίκηση της ομάδας θα περιμένει και την πιθανή τιμωρία της έδρας για την εισβολή των οπαδών της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Επίσης, στο θέμα του Ίσμαελ Μπλάνκο, ο ίδιος ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην Ένωση και μετά το τέλος του συμβολαίου του. Ο Μπλάνκο τόνισε πως θέλει να γνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας πως η επιθυμία του να είναι να παραμείνει στην Ένωση και πως ισχύει το ότι υπήρξε πρόταση από την Εσκισεχίρσπορ για την απόκτησή του τον Ιανουάριο. Τέλος, μόνο ενδιαφέρον υπήρξε για τον Παθ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του 31χρονου αμυντικού. Ο Αλβάρο Τόρες τόνισε στην εφημερίδα «Sportday» πως η Ένωση ενδιαφέρθηκε για τον παίκτης της Έρκουλες, χωρίς όμως να καταθέσει πρόταση συνεργασίας.
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...