ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Τσικνοπαρασκευή για ΑΕΚ!

Τσικνοπαρασκευή για ΑΕΚ!
Σε ταβέρνα των Σπάτων πήγαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, μετά την πρωινή προπόνηση, προκειμένου να συσφίξουν την σχέση τους και να φτιάξουν το κλίμα στην ομάδα.Λίγο μετά τη μία ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγε σε ταβέρνα στο κέντρο των Σπάτων, κοντά στο προπονητικό κέντρο, για να γευματίσουν. Πρώτοι έφτασαν οι αρχηγοί της ομάδας προκειμένου να υποδεχτούν τους υπόλοιπους.

Όλοι ήταν ευδιάθετοι και χαλαροί, εκτός από τον Πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος πρόλαβε μόνο να σηκώσει το ποτήρι του για μία πρόποση και έφυγε αμέσως για να παραστεί στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα, όπου ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής στον Μαρινάκη.

Το μενού περιελάμβανε κρέατα και σαλάτες και το κυριότερα θέματα συζήτησης ήταν τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα με τον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου. «Να τα δώσουμε όλα από εδώ και πέρα, να κάνουμε μια νέα αρχή με επιστροφή στις νίκες και να κατακτήσουμε το κύπελλο, διεκδικώντας και την έξοδο στο Champions League», ήταν τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ προς τους παίκτες του.

Η πρωινή συζήτηση
Στο μεταξύ, πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής, ο Χιμένεθ και οι παίκτες του συνομίλησαν παρουσία και του ψυχολόγου και συνεργάτη του προπονητή, Μιγκέλ Μορίγια, ώστε να δουν τι φταίει. Αυτό που τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στους κιτρινόμαυρους είναι πως θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο από εδώ και πέρα για να πετύχουν τους τελευταίους στόχους που έχουν απομείνει, ενώ τους ξεκαθάρισε πως για οποιοδήποτε θέμα θέλουν, μπορούν να απευθυνθούν στον Μορίγια, αν κρίνουν ότι μπορεί να τους βοηθήσει.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...