ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί ψήφισε λευκό ο ΠΑΟΚ!

Γιατί ψήφισε λευκό ο ΠΑΟΚ!
Η απόφαση του Ζαγοράκη να ψηφίσει λευκό ήταν αναμενόμενη. Όχι όμως για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που περίμενε μια διαφορετική στάση απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι θέσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένες και το gazzetta.gr σας τις παρουσιάζει.

Αυτό που επιθυμεί ο «Ζαγόρ» είναι ότι πρωταγωνιστές μέσα στα γήπεδα πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές και ότι οι παράγοντες όλων των ομάδων θα πρέπει να φροντίζουν οι αγώνες να είναι μία γιορτή.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ασχοληθεί με την κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό γιατί απλά «Ο ΠΑΟΚ έχει τη δική του γραμμή και όποιος θέλει την ακολουθεί». Μάλιστα φέρνει ως παράδειγμα τα όσα έγιναν την περσινή χρονιά στο «Βικελίδης» εκεί όπου προπηλακίστηκε η διοίκηση του Δικεφάλου, αλλά και το κλίμα τρομοκρατίας που συνάντησε η αποστολή.

Τότε κανείς δεν ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ ούτε καν ο τότε πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Νικόλας Πατέρας. Γιατί δηλαδή να μπουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης σε μια κόντρα που κρατάει χρόνια και το μόνο που νοιάζει αυτές τις δύο ομάδες και τους δορυφόρους τους είναι να περνάνε αυτοί καλά και οι άλλοι να πάνε να…

Φυσικά είναι και η πλευρά των οπαδών που θα περίμεναν κάτι διαφορετικό, κάτι πιο δυναμικό από το Ζαγόρ, καθώς ούτε αυτοί ξέχασαν αυτά που υπέστη η ομάδα τόσο πέρσι στο Βικελίδης, όσο και φέτος στο Καραϊσκάκη και πολύ περισσότερο στην εντός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου, καθώς ο κ. Μαρινάκης έκοβε βόλτες και προκαλούσε σα να ήταν στο… αμπέλι του… Τότε πετούσαν ελικόπτερα, ομάδες Δ κατέφθασαν από την Αθήνα στη συμπρωτεύουσα, μόνο και μόνο για να «προστατευτούν» οι παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτοί και άλλοι τόσοι είναι οι λόγοι που ο ΠΑΟΚτσής περίμενε κάτι… διαφορετικό!!!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...